x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel: "Suntem la 180 de minute de un vis"

Dorinel: "Suntem la 180 de minute de un vis"

09 Mai 2011   •   18:54
Dorinel: "Suntem la 180 de minute de un vis"
Sursa foto: /Intact Images

164530-act-images-20101025160807015.jpgTehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat după victoria din meciul cu Victoria Brăneşti, scor 2-1, că elevii săi sunt aproape de un vis ce poate deveni realitate, câştigarea în premieră a titlului de campioană.

"Sunt fericit că am câştigat trei puncte în minutul 90. Şi noi am pierdut puncte în minutul 90. Din punctul meu de vedere a existat o singură echipă pe teren, a noastră. În prima repriză au mai avut şi ei câteva situaţii, dar noi am controlat total jocul, mai ales în partea secundă. Remarc ambiţia cu care au jucat adversarii noştri azi. Suntem la 180 de minute sau poate chiar la 90 de minute de un vis ce poate deveni realitate. Nu cred că este o luptă cinstită, onestă. Nu ştiu cât o ajuta pe Brăneşti acest punct, dar dacă evoluau cu aceeaşi determinare mereu, acum erau la mijlocul clasamentului", a afirmat Dorinel Munteanu.

"Din fericire acum mai avem doar doi adversari cărora trebuie să le facem faţă. Noi deja ne gândim la următorul meci, vom vedea cine va ieşi campioană. Remarc încrederea de care au dat dovadă jucătorii până în minutul 90. Toată lumea a spus că nu vom rezista până al sfârşit, uite că am rezistat", a mai spus Munteanu.

Oţelul a rămas pe primul loc în campionat după victoria în extremis obţinută, la Chiajna, 2-1 cu Victoria Brăneşti. Gălăţenii au înscris golul decisiv în minutul 90, prin Gabriel Paraschiv, din ofsaid, după o fază confuză în careul gazdelor.

×