x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern E oficial! Arbitrează Avram

E oficial! Arbitrează Avram

de Eugenia Mihalcea    |    13 Oct 2010   •   00:00
E oficial! Arbitrează Avram
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor
Andone şi Lăcătuş nu au încă primul "11"
Până la Derby de România nu au mai rămas decât patru zile, dar Ioan Andone nu are încă formula de start pentru meciul în care, cel mai pro­babil, îşi va juca postul.

Planurile tehnicianul lui Dinamo sunt date peste cap în principal de accidentări, Liviu Ga­nea şi Adrian Cristea, pe care "Făl­cosul" şi i-ar fi dorit pe teren din pri­mul minut, fiind în continuare incerţi. În aceste condiţii, lui Andone nu-i rămâne decât să aleagă dintre Andrei Cris­tea, Marius Niculae şi Ionel Dăn­ciulescu, cei doi atacanţi cu care va începe jocul cu rivalii din Ghencea, în vreme ce Marius Alexe are cele mai mari şanse să ocupe postul "Prinţului" dacă acesta nu va fi recuperat până la ora partidei.

De partea cealaltă, în timpul care i-a mai rămas la dispoziţie, antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, va avea în primul rând misiunea de a-i introduce în atmosfera derby-ului pe jucătorii reveniţi de la loturile na­ţio­nale. Care nu au fost deloc puţini, "roş-albaştrii" având convocaţi la prima reprezentativă şi la naţionala de tineret nu mai puţin de nouă ju­că­tori, faţă de numai trei dina­movişti.

Altfel, biletele de intrare, care au fost puse în vânzare ieri, au preţuri cuprinse între 10 lei la peluze şi 120 de lei la tribuna 0-VIP. Tot ieri, Co­mi­sia Centrală a Arbitrilor a anun­ţat componenţa brigăzii care va con­du­ce cel de-al 123-lea meci de cam­­pio­nat dintre Steaua şi Dinamo (ora 20:30, Digi Sport). La centru va oficia Marius Avram, iar arbitri asistenţi vor fi Micloş Nagy şi Mircea Orbuleţ. Observatorii întâlnirii vor fi Dan Petrescu şi Dumitru Mihalache.

"Mergem la Dinamo să câştigăm. Sper să văd fanii Stelei fericiţi la finalul jocului" ● Bogdan Stancu, atacant Steaua

×
Subiecte în articol: liga 1