x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Exil forţat la Ploieşti

Exil forţat la Ploieşti

de Mihai Igirosanu    |    13 Iul 2011   •   21:00
Exil forţat la Ploieşti

Dupa ce scandalul dintre finantatorul Gigi Becali si conducerea MApN a gonit Steaua din Ghencea, con­ducatorii ros-albastrilor par sa fi gasit varianta cea mai convenabila. Daca solutiile Pitesti si Buzau n-au fost considerate prea bune, salvarea Stelei a venit din partea prietenului de data recenta al patronului Becali, boss-ul Astrei Ploiesti, Ioan Nicolae. Partener cu Gigi in cateva afaceri, Niculae s-a oferit sa puna gratis la dispozitia Stelei stadionulul din cartierul ploiestean 9 mai. Avand in vedere ca la Pitesti nu prea sunt doriti de oameni si de catre oficialitatile locale, iar la Buzau li s-a cerut o chirie de 3.000 de euro pe meci, stelistii vor comunica zilele aceste, oficial, faptul ca vor incepe sezonul la Ploiesti.

In plus, Steaua are terenul suspendat pentru meciul cu CS Mioveni, din cea de-a doua etapa a Ligii 1, dar s-ar putea folosi de un tertip pentru a juca in, totusi, fata suporterilor. Se pare ca ros-albastrii vor pastra Ghencea ca fiind arena proprie pentru etapa de suspendare si isi vor ispasi pedeapsa la Ploiesti. Dupa meciul disputat in stare de suspendare, Steaua va schimba si in acte stadionul. Cand constructia National Arena va fi finalizata, echipa se va muta pe noul stadion, pentru care a demarat deja discutii cu Primaria.

Suspendare redusa
Comisia de Recurs a FRF a hotarat in sedinta de marti seara admite­rea recursului clubului Steaua Bucuresti, desfiintand hotararea Comisiei de Disciplina, astfel ca gruparea ros-albastra va disputa doar un joc pe teren neutru. De ase­menea, Comisia de Recurs a decis sa reduca si penalitatea sportiva de la 40.000 la 20.000 de lei. Stea­ua urmeaza sa intalneasca in etapa a II-a, in primul meci programat pe teren propriu din sezo­nul 2011-2012, nou-promovata CS Mioveni.

×
Subiecte în articol: fotbal intern