x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FCSB, victorie în deplasare

FCSB, victorie în deplasare

de Redacția Jurnalul    |    23 Ian 2023   •   06:42
FCSB, victorie în deplasare
Sursa foto: FCSB

FC Hermannstadt a fost învinsă duminică seara, pe teren propriu, de FCSB, într-un meci contând pentru etapa a 22-a a Superligii, cu scorul de 1-0. Vicecampioana e pe locul 3, cu 41 de puncte, la egalitate cu Rapid București, care e pe 4.

Meciul s-a jucat în condiții meteo nefavorabile, la început stadionul din Sibiu fiind acoperit de ceață, pentru ca mai apoi jocul să se defășoare pe ploaie.

"Singura reușită a partidei i-a aparținut lui Billel Omrani, care l-a învins pe Letica în minutul 75, după o pasă excelentă a lui Florinel Coman.

Această victorie este cu atât mai importantă cu cât sibienii obținuseră două victorii consecutive împotriva primelor două clasate (4-0 cu Farul Constanța, respectiv 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj). În altă ordine de idei, acesta a fost primul meci oficial pentru Deian Sorescu în tricoul echipei noastre.

Pentru roș-albaștri urmează meciul de duminica viitoare (19:00), de pe teren propriu, împotriva liderului Farul Constanța.

FCSB le mulțumește suporterilor prezenți la Sibiu pentru sprijinul extraordinar și atmosfera fantastică pe care au creat-o în peluză!", transmite FCSB.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FC Hermannstadt fcsb superliga