x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fluierele aservite

Fluierele aservite

de Mihai Igirosanu    |    28 Noi 2011   •   21:00
Fluierele aservite

Schimbarea sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor n-a adus nimic nou in peisajul putred si mediocru al arbi­tra­jului romanesc. Daca Vasile Avram si-a promovat peste tot odras­lele, Ion Craciunescu si-a readus si el in prim-plan pe fiul Teodor, iar pres­tatiile jalnice ale arbitrilor continua. Week-end-ul trecut, 'cuplul' Ale­xandru Deaconu – Cristian Nica a facut praf meciul Steaua – FC Bra­sov (1-0), inventand un penalty din care ros-albastri au cucerit cele trei puncte, iar centralul Radu Petrescu a anulat, incredibil, un gol perfect vala-bil Vointei Sibiu in meciul pierdut cu 0-1, acasa, cu CFR Cluj. Ieri, adica a doua zi dupa veritabilele masacre, nici o reactie concreta si fireasca din partea CCA. Doar doua declaratii ale ce­lor mai importanti oameni din frun­tea arbitrajul romanesc, care dez­va­luie un aspect care tine de domeniul incredibilului. Jurnalul National vi le prezinta, fara alte comentarii, care ar fi absolut de prisos.

'Vi se pare anormal ca Nica lucreaza la Astra? Si, ce sa-i facem? Daca ar fi sa fa­cem ceva, ar trebui sa renuntam la aproape toti arbitrii. 35 la suta dintre ei sunt angajati la cluburile de fotbal', a dezvaluit vicepresedintele CCA, Aron Huzu. 'Si unde sa lu­creze? Ce vreti, sa avem arbitri so­meri? Nu le pot interzice sa mun­ceas­ca. Ce daca sunt angajati la un club? Nu exista conflict de interese sau regulament care sa le interzica asta! In Romania suntem bolnavi de teoria conspiratiei', a confirmat presedintele Ion Cra­ciunescu.

Conflict LPF-CCA
Gafele uluitoare pe care le-au co­mis 'cavalerii fluierului' in aceas­ta etapa au star­nit si un scandal intre pre­­se­dintele LPF, Dumitru Dra­go­mir, si cel al CCA, Ion Cra­ciu­nes­cu. Cei doi au oferit un show ieftin intr-o emisiune di­fu­zata duminica seara, la Digi Sport. 'Noi judecam in functie de regulamentul pe care il aprobati dumneavoastra. Spuneti ca in eta­pa asta s-a gresit, in opt etape din noua, dar luati etapele ca in Ca­ragiale, doua greseli de acum, una de acum doua etape', a spus Craciunescu. 'Da-i tu cui vrei lec­tii, ma, nu mie! Da-le lectii arbitri­lor tai!', a replicat presedintele LPF.

×
Subiecte în articol: fotbal intern