x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fluierele strâmbe

Fluierele strâmbe

de Mihai Igirosanu    |    29 Noi 2011   •   21:00
Fluierele strâmbe

Prestatiile stupide ale arbitrilor, care au facut praf meciurile Steaua – FC Brasov (1-0) si Vointa Sibiu – CFR Cluj (0-1), au continuat si luni seara. Adrian Cojocaru si Teodor Cra­ciu­nescu, fiul presedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, au fost cele doua nume care s-au adaugat luni pe lista 'centralilor' fara valoare, cu probleme de vedere sau hoti. Cronologic vorbind, primul 'arbitru' care a intrat in scena a fost Adrian Cojocaru, la partida FCM Tg. Mures – Concordia Chiajna (3-0).

Doar 32 de minute au fost suficiente pentru ca omul cu fluierul sa rezolve de unul singur ecuatia meciului. A trebuit doar ca pustiul Bumba si Florin Dan sa plonjeze spectaculos in careului celor de la Chiajna, si Cojocaru a dictat doua lovituri de la 11 metri. S-a facut 2-0, si gazdele au luat trei puncte. Important este ca brigada de arbitri si-a primit baremul si ca Adrian Cojocaru trebuie incurajat, pentru ca este un arbitru tanar, de perspectiva. Numai ca seara de luni nu se incheiase. La Medias se pre­ga­tea de recital Teodor Craciunescu, nimeni altul decat fiul presedintelui CCA, Ion Craciunescu.

Petrolul s-a impus pe terenul celor de la Gaz Metan gratie unui penalty acordat gratuit de Craciunescu junior si pentru ca acelasi cavaler al fluierului n-a luat aceeasi decizie nici dupa un hent evident comis de aparatorul Pe­tro­lului, Melinte. Vor urma niste eta­pe de suspendare, cateva mustrari inu­tile din partea presedintelui CCA si la finele saptamanii ne asteapta o noua etapa din Liga 1. O runda cu fot­­bal la limita penibilului si cu niste ar­­bitraje penibile suta la suta.

Antrenorii urla
Antrenorii ultimelor doua echipe defavorizate de prestatiile infecte ale arbitrilor, Laurentiu Dinita, de la Concordia Chiajna, si Cristian Pustai, de la Gaz Metan Medias, si-au exprimat nemultumirile imediat dupa meciurile de luni seara. 'Un meci decis de brigada de arbitri, prin doua faulturi inexistente. Nu cred ca este o victorie meritata a celor de la Targu-Mures, dar in fotbal nu castiga intotdeauna cei care joaca mai bine', a spus Dinita. 'Arbitrajul din acest meci nu face nota discordanta fata de restul din aceasta etapa', a comentat si Pustai. Pentru etapa viitoare se pregatesc alti salariati iritati.

×
Subiecte în articol: fotbal intern