x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Fotbal urât şi viciat

Fotbal urât şi viciat

de Mihai Igirosanu    |    27 Noi 2011   •   21:00
Fotbal urât şi viciat

Cu un patron care oglindeste perfect fot­balul romanesc, cu o conducere inexistenta, buna doar sa respecte so­licitarile ieftine de la 'Palat' si cu un staff tehnic format din salariati, Ste­aua a fost salvata sambata seara, pe National Arena, in meciul cu FC Bra­sov, de asistentul Nica. Pe finalul pri­mei reprize, tusierul a indicat pe­nalty dupa ce stelistul Mihai Costea s-a prabusit pe gazon fara sa fie atins de portarul Brasovului, Felgueiras.

Ru­sescu a transformat lovitura de la 11 metri dictata absolut jenant, iar cele trei puncte au ramas la Bucuresti. Nu pentru ca Steaua le-a meritat, asa cum nici oaspetii n-au aratat ca ar avea argumente sa afirme asa ceva. Doar pentru ca asa a considerat un asistent jalnic, si un central inutil, care a preferat sa mearga pe mana colegului, desi se afla si el relativ aproape de faza. Altfel, Steaua continua sa-i forteze pe fratii Costea si sa plateasca de pomana jucatori care se accidenteaza (in cele mai multe cazuri, singuri!) de trei ori pe repriza, gen Prepelita sau Tiberiu Balan. 'Ma asteptam la furtul asta. E rusinos pentru Steaua sa castige asa. Categoric, fiumudica avea dreptate ca a vrut sa scoata echipa de pe teren. Am discutat cu el inainte de meci si avea ordin de la mine ca, daca se intampla sa fim furati, sa scoata echipa de pe teren. Chiar trebuia sa o scoata de pe teren atunci cand s-a dictat penalty-ul inexsistent, vazut doar de acest individ Nica', a rabufnit, dupa meci, patronul Brasovului, Ioan Neculaie.

'O sa se ajunga la gesturi extreme!'
Dupa meci, antrenorul Brasovului, Marius Sumudica, a dat recital in fata ziaristilor: 'Am inteles ca domnul Deaconu e un arbitru din Bucuresti, care sta in apropierea Stadionului Steaua, care mi-a fost adversar pe cand juca la juniorii Stelei, iar eu la Sportul. Tatal lui, binecunoscutul magaziner al echipei nationale, a sarit sa-l bata pe tata la un meci. Domnul Nica, cand eram antrenor la Rapid, m-a nenorocit la un meci cu Brasovul, dandu-mi doi jucatori afara degeaba, pe Casio si Lazar. Probabil ca e si o legatura, pentru ca am inteles ca este angajat la grupele de copii si juniori la Astra. O sa vina odata unul si o sa-i dea una unui arbitru, de o sa lesine pe teren. O sa se ajunga la gesturi extreme, fereasca Dumnezeu!'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern