x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FRF va modifica ROAF şi Regulamentul Disciplinar.

FRF va modifica ROAF şi Regulamentul Disciplinar.

17 Iun 2011   •   11:56
FRF va modifica ROAF şi Regulamentul Disciplinar.

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a anuntat ca va modifica Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF) si Regulamentul Disciplinar in cadrul sedintei programate, luni, la Casa Fotbalului, informeaza, vineri, site-ul oficial al FRF.

Pe ordinea de zi a sedintei de la inceputul saptamanii viitoare se mai afla dezbaterea si aprobarea unor modificari ale Regulamentului privind Statutul si Transferul Jucatorilor de Fotbal, ale Regulamentului privind Statutul Antrenorului precum si ale Regulamentului de Organizare a Competitiilor de futsal.

Vor fi aprobate vizele, taxele, contributiile si penalitatile sportive pentru sezonul competitional 2011/2012 si se va face o informare privind desfasurarea procesului de licentiere pentru sezonul competitional 2010/2011 (primele 5 clasate din fiecare serie a Ligii 2).

Comitetul Executiv va aproba, in conformitate cu dispozitiile art. 35.4 lit. e din Statutul FRF, clasamentele finale ale competitiilor de seniori organizate de FRF: Cupa Romaniei, editia 2010/2011; Campionatul Ligii a 2-a; Campionatul Ligii a 3-a; Campionatul de fotbal feminin; Cupa Romaniei la fotbal feminin; Liga I si Liga a 2-a la Fotbal in sala; si Cupa Romaniei la fotbal in sala.

Dupa incheierea sedintei Comitetului Executiv nu va avea loc nicio activitate de presa, toate comunicarile urmand sa fie facute prin intermediul site-ului oficial al FRF.

×
Subiecte în articol: liga 1 frf