x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Hlizeală, foame sau prostie la Dinamo?

Hlizeală, foame sau prostie la Dinamo?

de Mihai Igirosanu    |    29 Sep 2010   •   00:00
Hlizeală, foame sau prostie la Dinamo?
Sursa foto: Răzvan Pasarica/Agerpres

După Steaua, trupa din Ştefan cel Mare a devenit următoarea victimă a rămăşiţelor Unirii Urziceni. La fel ca şi marea rivală, Dinamo s-a umplut de penibil pe miriştea numită mult prea generos "gazon", iar imediat du­pă meci au început să iasă din nou la iveală convulsiile interne.

Neoficial, jucătorii ar fi nemul­ţumiţi de ne­pla­ta salariilor: "Când nu plăteşti ju­că­torii, e greu să le ceri maximum", sp­une luni seară impresarul Ioan Be­cali, unul dintre oamenii apropiaţi conducerii dinamoviste. La vedere, fot­baliştii lui Ioan Andone par li­niş­tiţi. Concret, la puţine minute după în­frân­gerea de la Urziceni, senega­le­zul Ousmane N'Doye a părăsit ves­tia­rele în hohote de râs, iar amuzamentul său copios a continuat şi în au­tocar. "Probabil că Ousmane este cu banii la zi", a mai spus Becali într-o intervenţie la GspTV.

Asta după ce antrenorul Ioan Andone era aproape resemnat la conferinţa de presă: "Le cer scuze suporterilor care au venit de la Bucureşti, este cea mai mare ruşine pe care le-o puteam face. Am păţit cea mai mare ruşine de când sunt an­trenor la Dinamo", a spus antrenorul lui Di­namo. Totuşi, Andone are sus­ţinerea omului numărul 1 din club, preşedintele Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea: "Ştiu cum munceşte, ştiu cât de dăruit este şi ar fi o mare eroare să considerăm că Andone este vinovat de modul în care se exprimă echipa în teren, în condiţiile în care ccea ce vedem sută la sută nu este rezultatul antrenamentului". Şefii din Ştefan cel Mare le pregătesc zile negre jucătorilor, consideraţi principalii vinovaţi pentru eşecurile din ultima perioadă. Conform unor surse, acestora li se vor bloca salariile pe care, oricum, se pare că nu şi le-au mai primit de două luni. Ceea ce rămâne este criza tâmpă de râs a lui N'Doye, unul dintre puţinii jucători cu salariul la zi.

×
Subiecte în articol: liga 1