x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iancu: "Oţelul mai are două meciuri de jucat".

Iancu: "Oţelul mai are două meciuri de jucat".

15 Mai 2011   •   21:00
Iancu: "Oţelul mai are două meciuri de jucat".

Dupa esecul de la Galati, patronul Timisoarei, Marian Iancu, a declarat ca nu renunta la titlu deoarece Otelul va fi nevoita sa joace pe teren meciul cu Pandurii, castigat de galateni cu 3-0 la "masa verde".

"Astept meciul care vine, ma gandesc sa castigam cu Dinamo si sa ne consolidam pozitia a doua. Astept sa vad ce va face Otelul in urmatoarele doua jocuri. Vor fi doua jocuri. Doua jocuri in deplasare. Vom mai vedea ce se mai intampla. Nu avem timp de lamentari, trebuie sa ne pregatim de meciul care vine. E un meci pe care l-am pierdut. Am avut nesansa. Am inceput jocul prost din vina noastra. Nu conteaza cand se va anunta decizia TAS, ea va fi executorie. Eu cred ca vor accepta memoriul Pandurilor si se va juca. Noi am facut maximum din ce puteam in conditiile in care suntem curati din punct de vedere moral" , a spus Iancu la Sport.ro.

Managerul sportiv al lui Poli, Daniel Stanciu, i-a atacat si el pe galateni. "N-a fost tocmai o competitie sportiva de la cap la coada, noi am jucat toate jocurile pe teren. Otelul a avut o conducere care a stiut sa pregateasca acest retur. In meciul de azi nu au fost greseli de arbitraj. Felicitari celor de la Otelul" a spus Stanciu la GSP TV.

×
Subiecte în articol: liga 1 fotbal intern