x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Interzis în Giuleşti!

Interzis în Giuleşti!

de Dragos Stoica    |    14 Iul 2011   •   21:00
Interzis în Giuleşti!

Dupa repetate amenintari si ultime somatii venite din partea CS Rapid, care detine dreptul de administrare al arenei de pe Calea Giulesti, echipa de fotbal patronata de George Copos a fost de ieri interzisa pe stadionul ei traditional! Motivul pentru care s-a ajuns aici il reprezinta restantele de peste 150.000 de euro pe care clubul de fotbal le are in urma folosirii bazei. 'Nu mai exista nici un contract intre CS Rapid si FC Rapid privind folosirea stadionului. Cand datoriile vor fi platite, vom negocia o noua intelegere, iar echipa va putea reveni pe Valentin Stanescu. Ne-am intalnit ieri cu oficialii sai, din partea carora asteptam un raspuns. Stiu unde sa ne gaseasca, suntem la munca in fiecare zi', a spus ieri presedintele CS Rapid, Vali Ionescu.

Indiferent cum se vor solutiona problemele dintre cele doua parti, Rapid nu va putea sustine prima partida din campionat pe terenul sau propriu traditional. Meciul cu FC Vaslui va fi gazduit de stadionul din Regie, lucru posibil deoarece 'studentii' vor juca in deplasare in prima etapa, la Chiajna. Partida se va disputa cu portile inchise, dupa ce feroviarii au fost sanctionati cu mai multe etape de suspendare in primavara, dupa ce o tanara a fost ranita grav de explozia unei petarde in timp ce se afla in tribunele Giulestiului.

Steaua, la Ploiesti
Dupa cum Jurnalul National v-a anuntat in exclusivitate ieri, Stea­ua va evolua in primele partide de pe teren propriu la Ploiesti, pe stadionul Astrei, din cartierul 9 Mai, mai ales ca fosta formatie ploies­teana urmeaza sa se mute la Giur­giu, indata ce stadionul de aici va fi finalizat. In ceea ce-o pri­veste pe Steaua, 'ros-albastrii' vor juca din toamna pe National Arena. Probleme asemanatoare cu cele ale Rapidului are si Dina­mo, care a fost de mai multe ori somata de CS Dinamo sa achite facturile de la utilitati.

×
Subiecte în articol: fotbal intern