x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ionuţ Badea a fost dat afară de la Pandurii, Petre Grigoraş este noul antrenor principal

Ionuţ Badea a fost dat afară de la Pandurii, Petre Grigoraş este noul antrenor principal

02 Oct 2010   •   00:00
Ionuţ Badea a fost dat afară de la Pandurii, Petre Grigoraş este noul antrenor principal
Sursa foto: /Intact Images

Tehnicianul Ionuţ Badea a fost demis, sâmbătă, de la Pandurii Târgu Jiu, ocupanta ultimului loc în Liga I, alături de staful tehnic fiind înlocuit şi preşedintele Eugen Pârvulescu, se arată într-un comunicat al grupării gorjene.

Directorul general al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia, principal finanţator al echipei Pandurii, Daniel Burlan, a anunţat decizia schimbării din funcţie a tuturor componenţilor echipei tehnice a antrenorului Ionuţ Badea, din cauza lipsei de rezultate.

"În calitate de reprezentant al principalului finanţator al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, am luat decizia de a schimba din funcţiile deţinute la echipa de fotbal, întregul staf tehnic al antrenorului Ionuţ Badea, pentru rezultatele slabe pe care le-a avut echipa în acest sezon. Împreună cu antrenorii Ionuţ Badea, Dragoş Radu, Vasile Stan şi Luigi Maione va fi schimbat şi preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, pentru că avea sarcina de a lua măsuri în cazul în care echipa nu are rezultate şi nu a făcut acest lucru", a declarat Burlan.

Viitorul antrenor al echipei din Târgu Jiu va fi Petre Grigoraş, el urmând să conducă luni primul antrenament. Grigoraş nu a mai antrenat în prima ligă din sezonul trecut, când a demisionat de la Poli Iaşi din cauza unor probleme grave de sănătate.

×
Subiecte în articol: liga 1