x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jerpeliţii şi diva

Jerpeliţii şi diva

de Mihai Igirosanu    |    07 Dec 2011   •   21:00
Jerpeliţii şi diva

Sase infrangeri din tot atatea meciuri. Nicio surpriza din partea campioanei unui fotbal care nu conteaza deloc in calculele europene de la nivel inalt. Otelul Galati s-a prezentat la fel de muncitoresc sI ieftin pe impunatorul Da Luz din Lisabona. Elevii lui Dorinel Munteanu au alergat mult, ca niste muncitori nord-coreeni, disciplinati si tunsi corespunzator, dar lucrurile s-au lamurit inca din minutul 7, atunci cand paraguayanul Oscar Cardozo a marcat golul care a facut-o pe Benfica lidera grupei C.

Pana la final, lusitanii au dat impresia ca se afla in mijlocul unui banal antrenament de la mijlocul saptamanii. Isi facusera treaba foarte rapid, dar trebuiau sa ramana pe gazon pana la ultimul fluier al arbitrului german. De partea cealalta, salahorii lipsiti de har care au castigat ultima editie a Ligii 1 se pot bucura ca si-au incheiat chinurile prin Liga Campio­nilor.

Otelul Galati a aratat ca un om al strazii, abia iesit din canal, murdar din cap pana in picioare, care a trebuit sa intre intr-un hotel de lux pentru o intalnire cu o diva. Campioana Romaniei a ajuns in hotelul de lux, diva era acolo, dar nu a facut decat sa strambe din nas si sa se departeze in mare graba de jerpeli­tul pretendent. Acelasi lucru s-a intamplat, cu exceptia Unirii Ur­ziceni, in toti anii care au gasit cate o echipa romaneasca in grupele Ligii Campionilor. Episodul s-ar putea repeta si in anii urmatori, dar doar daca globalizarea fotbalului va fi impinsa la extrem de conducatorii UEFA, aflati in cautare permanenta de voturi.

Manchester United, eliminata la Basel!
Chiar in grupa Otelului, elvetienii de la FC Basel au detonat aseara cea mai mare surpriza din ultimii ani, invingand cu 2-1, pe teren propriu, finalista din sezonul trecut, Manchester United. Goleadorii lui Basel, Streller sI Alexander Frei au punctat pentru elvetieni, Jones a redus din handicap in minutul 89. Benfica a castigat grupa sI merge in optimi alaturi de marea surpriza, FC Basel. Iata celelalte rezultate de aseara: Man. City – Bayern 2-0, Villarreal – Napoli 0-2, Inter - TSKA Moscova 1-2, Lille – Trabzonspor 0-0, Ajax – Real Madrid 0-3, Dinamo Zagreb – Lyon 1-7. Bayern Munchen, Napoli, Inter, TSKA Moscova, Real Madrid sI Lyon s-au calificat in optimi.

×