x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern L-au rezolvat pe Bourceanu

L-au rezolvat pe Bourceanu

de Dragos Stoica    |    26 Iun 2011   •   21:00
L-au rezolvat pe Bourceanu

Negocierile purtate in ultimele zile ale saptamanii trecute intre Gigi Becali si Marian Iancu privind trecerea lui Alexandru Borceanu in curtea Stelei au ajuns la un rezultat. Sambata, patronul "ros-albastrilor" a fost sunat de ziua sa de omologul timisorean, prilej cu care au abordat din nou subiectul acestui transfer.

Cum prima oferta facuta de Steaua a fost de 700.000 de euro, in timp ce Iancu a cerut cu 100.000 de euro mai mult, se pare ca cele doua parti si-au dat pana la urma mana pentru 750.000 de euro, in conditiile in care Iancu va ramane si cu un procent din vanzarea ulterioara a jucatorului.
"Bourceanu este ca si rezolvat, cred ca va ajunge la Steaua la inceputul celui de-al doilea canto­nament", a spus ieri Gigi Becali.

Bourceanu este primul dintre ultimii trei fotbalisti cu care "militari" spera sa se intareasca pentru sezonul viitor. Mai raman ex-oltea­nul Andrei Prepelita si brazilianul Junior Moraes. In cazul primului, lucrurile sunt simple: Prepelita s-a inteles deja cu Steaua, dar nu va semna actele de transfer pana ce Adrian Mititelu nu-i va plati cei 60.000 de euro restanti. Cu toate ca Becali s-a ofe­rit sa-i dea el jucatorului acesti bani, cu conditia scaderii din suma totala de transfer de 800.000 de euro, Mititelu n-a acceptat, iar fotbalistul a depus memoriu. In ceea ce-l priveste pe Junior Moraes, acesta ar urma sa fie imprumutat de TSKA Sofia la Steaua pentru un, dupa ce a semnat cu gruparea sofiota prin intermediul lui Ioan Becali.

Amicale tari
Stelistii vor efectua cea de-a doua parte a pregatirii tot in Austria, de data aceasta antrenorul Ronny Levi urmand sa puna accent pe cat mai multe meciuri de verificare. Astfel, "ros-albatrii" vor sustine nu mai putin de cinci meciuri in noua zile, impotriva lui Istanbulspor (4 iulie), FC Krasnodar (6 iulie), Hajduk Split (8 iulie), Bursaspor (10 iulie) sI Ajax Amsterdam (13 iulie), partida contra olandezilor fiind ultima inainte de Supercupa Romaniei, contra Otelului, programata duminica, 17 iulie, pe Stadionul "Ceahlaul" din Piatra Neamt.

×
Subiecte în articol: fotbal intern