x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern La scor de forfait

La scor de forfait

de Dragos Stoica    |    20 Oct 2010   •   00:00
La scor de forfait
Sursa foto: /Gsp/Intact Images

Aflată înaintea instalării lui Victor Piţurcă pe locurile care duc în eşalonul secund, Craiova a ajuns să-şi propună participarea în cupele europene după ce a câştigat 10 puncte din 12 posibile în ultimele patru etape.



Luni, FC Braşov a fost victima "de serviciu" a oltenilor, deznodământul partidei încheiate la scor de neprezentare venind după o evoluţie sigură a trupei lui Piţurcă, ce a beneficiat şi de o doză considerabilă de noroc. De partea cealaltă, "stegarii" au încercat, dar n-au putut. Cu două gafe în apărare şi două ratări în momente-cheie ale unui meci disputat cu o echipă evident superioară, n-ai cum să produci surpriza. La finalul meciului, Victor Piţurcă a deconspirat că începe să se gândească la cupele europene.

"Sunt fericit, era foarte important să câştigăm la Braşov. Acum deja mă gândesc la meciul cu Vaslui, însă este foarte bine că am ajuns şi noi pe plus la «adevăr» şi se deschide portiţa, începem şi noi să visăm. Nu e important că am dat trei goluri, ci că am luat trei puncte. Ca joc suntem în grafic, nesperat de bine. Jucătorii au început să joace fotbal şi se vede. După meciul cu Vaslui vom vedea dacă ne putem gândi la cupele europene. Va fi greu cu moldovenii, au jucători de valoare şi au avut şi câteva zile de odihnă în plus. Dar oltenii se refac repede. Nici nu mă gândesc ca stadionul să nu fie plin, chiar dacă nu e un derby. Important este să abordăm fiecare meci ca pe unul de care depinde totul. Nu mă gândesc la locul pe care îl ocupăm acum în clasament, nici nu ştiu exact care este, mă interesează doar să avem parte de victorii", a spus managerul general al Universităţii.

×
Subiecte în articol: liga 1