x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern „Levy s-a achitat de sarcini”

„Levy s-a achitat de sarcini”

de Mihai Igirosanu    |    30 Aug 2011   •   21:00
„Levy s-a achitat de sarcini”

Dupa cateva zile in care subiectul referitor la posibilele puternice conflicte interne de la Steaua a luat amploare, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a iesit ieri dimineata intr-o interventie la sport.ro si a incercat sa lamureasca situatia. Punctul sau de vedere l-a vizat in mod direct pe antrenorul Rony Levy, fata de care 'MM' a tinut sa-si reafirme atasamentul.

Totusi, conducatorul ros-al­bas­trilor a lansat, voalat, sageti in directia unora dintre ceilalti colaboratori ai sai: 'Eu nu am conflicte cu nimeni din interiorul staff-ului, poate ca au ei ceva cu mine. Eu nu concurez cu nimeni din cadrul clubului, pentru ca nimeni nu face ceea ce fac eu. Ce problema sa am eu cu Narcis Radu­can, doar am lucrat cu el si la Unirea Urziceni. I-am spus sa-si diversifice activitatea pentru ca sunt nemultumit de ceea ce face, dar a fost o simpla discutie, nu a fost o cearta, asa cum s-a scris peste tot in ziare. Nici cu Levy nu am un conflict. Eu l-am adus la Urziceni, am vrut sa-l iau si la Vaslui in scurta perioada cat am stat acolo, acum l-am adus si la Steaua. Ce conflict e asta? Nici nu se pune pro­blema sa plece din cauza unui insucces in campionat, s-a achitat bine de sarcini pana acum', a declarat Mihai Stoica.

Nicolita, la Saint Etienne?
Mijlocasul Stelei, Banel Nicolita, ar putea sa se transfere in stra­i­na­ta­te. Aflat in canto­na­mentul echi­pei nationale, Ni­co­li­ta a fost informat ca gruparea celebra din He­xa­gon, Saint Etien­ne, de 10 ori cam­pioa­na a Frantei, pare ho­tarat sa pla­teas­ca Stelei 700.000 de euro in schim­bul sau si ca transferul ar pu­tea fi parafat astazi, cand se in­che­ie perioada de transferari. Ni­co­li­ta va semna pe trei ani, cu un sa­la­riu stagional de 400.000 de euro.

×
Subiecte în articol: fotbal intern