x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liber pentru Piţurcă.

Liber pentru Piţurcă.

de Dragos Stoica    |    13 Iun 2011   •   21:00
Liber pentru Piţurcă.

Privita ca o formalitate, revenirea lui Gica Hagi la echipa nationala nu se va produce. Termenul pana la care acesta putea accepta oferta facuta de Mircea Sandu a expirat ieri, nici una dintre variantele avansate de presedintele FRF nefiind pe placul 'Regelui'. 'Gica Hagi n-a vrut sa preia nationala pana la terminarea ac­tualei campanii, ci sa plece cu ea intr-un nou ciclu de la zero. I-am indeplinit si aceasta dorinta, dupa ce l-am convins pe Puiu Iordanescu sa vi­na director tehnic si antrenor interi­mar pana in luna noiembrie, dar Hagi tot nu a acceptat. Imi pare foarte rau, deoarece sunt convins ca un staff teh­nic cu el selectioner si cu Iordanescu director tehnic ar fi fost extraordinar de competent. Oferta pe care i-am facut-o se incheie in acest moment. Urmatorul nume pe lista mea este Victor Piturca. N-am luat inca le­ga­tu­ra cu el, dar o voi face cat de curand posibil. Obiectivul ramane acelasi: ca­lificarea la CE 2016, dupa care sa re­innodam seria prezentelor la tur­neele finale', a spus ieri Sandu.

Dupa cate se pare, desi initial a fost incantat de oferta venita din partea FRF, Hagi s-a dezumflat in urma evolutiilor pe care tricolorii le-au avut de-a lungul turneului din America de Sud, la capatul carora pri­ma reprezentativa a ramas in cea de-a patra urna valorica pentru tragerea CM 2014. Constient ca un nou esec ar echivala cu ratarea sa de­finitiva ca antrenor, a preferat sa bata in retragere, in pofida indemnurilor venite din partea clanului Becali.

Tunuri pe Razvan
Mircea Sandu n-a ezitat ieri sa-l ata­ce dur pe ex-selectionerul Razvan Lucescu pentru faptul ca nationala a ramas acum fara antrenor: 'A spus ca luase decizia sa demisioneze de o luna si jumatate! Pai, trebuia sa-mi spuna si mie, pentru ca atunci inseamna ca am avut dreptate, trebuia schimbat inca din aprilie. In aceasta perioada a conturat lotul Rapidului, convocand jucatori care nu trebuiau sa se afle la lot. Din cauza lui am pierdut un antrenor, pe Olaroiu, cu care nu m-am ascuns ca negociez. A fost o razbunare a lui, un scop pur personal si nimic national'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern