x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1 se mută în Antalya

Liga 1 se mută în Antalya

de Mihai Igirosanu    |    26 Dec 2011   •   21:00

Majoritatea echipelor din Liga 1 si-au stabilit deja programele si cantonamentele pentru perioada de pregatire. Aflate in lupta dura pentru evitarea retrogradarii, Petrolul Ploiesti si Concordia Chiajna sunt cele grabite formatii, cele doua stabilindu-si reunirea pentru data de 5 ianuarie. Nu mai putin de 15 dintre cele 18 cluburi prim-di­vizionare au ales sa efectueze cel putin un stagiu de pregatire in Turcia, in Antalya, acolo unde preturile sunt extrem de accesibile si se gasesc numerosi adversari pentru sustinerea meciurilor amicale.

Aceiasi destinatie a fost aleasa si de staff-ul echipei nationale, tricolorii urmand sa efectueze un stagiu in zona intre 21 ianuarie si 2 februarie. Lucrurile au stat asemanator si in pauza de iarna de la mijlocul sezonului trecut, destinatia Antalya tinzand sa devina deja traditionala.

Acum, Steaua a venit cu o initiativa inedita, invitandu-si suporterii, prin intermediul site-ului oficial, sa insoteasca echipa pe durata cantonamentului din Turcia contra unor sume se invart intre 260 (fara transport inclus) si 475 de euro.
Fanii vor fi cazati la un hotel de cinci stele si vor avea ocazia sa asiste la toate amicalele trupei lui Ilie Stan: cu Legia Varsovia (31 ianua­rie), cu Dinamo Minsk (3 februa­rie) si cu echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar (5 februarie).

×
Subiecte în articol: fotbal intern