x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marius Stan: "E imposibil ca meciul cu Pandurii să se joace"

Marius Stan: "E imposibil ca meciul cu Pandurii să se joace"

03 Mar 2011   •   16:49
Marius Stan: "E imposibil ca meciul cu Pandurii să se joace"
Sursa foto: /Intact Images

154626-marius-stan-intact-images-20090802132539027.jpgDirectorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, spune că este imposibil ca meciul cu Pandurii, care nu a fost programat în etapa a 19-a a Ligii I, să se joace, după ce Comisia de Disciplină a LPF a decis ca gălăţenii să câştige la "masa verde", cu scorul de 3-0.

"Am văzut că încearcă unii să spună că a fost un precedent, dar uită să spună că a fost un precedent eşuat. A încercat domnul Dragomir să-i facă pe cei de la Rapid şi Timişoara să joace, dar nu s-a putut, pentru că este neregulamentar. Aşa putem spune şi noi la o şuetă că am vrea să jucăm meciul, poate ne dă şi un premiu fair-play pe chestia asta, dar regulamentul nu permite să jucăm acel meci. Cu toată frustrarea domnilor respectivi, care ţipă în gura în mare, uitând că au făcut tot ce e posibil, pe lângă regulament, să câştige la masa verde. Noi n-am făcut nimic pentru asta", a spus Stan.

LP nu a programat echipa Pandurii în partida cu Oţelul din etapa a 19-a, din cauza datoriei gorjenilor către FC Dinamo din transferul jucătorului Ilie Iordache. Comisia de Disciplină a LPF a omologat, în cadrul şedinţei de miercuri, rezultatul de 0-3 în meciul Pandurii - Oţelul.

×
Subiecte în articol: oţelul galaţi liga 1 fotbal intern