x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Minge la fileu pentru DNA

Minge la fileu pentru DNA

de Mihai Igirosanu    |    05 Iul 2011   •   21:00
Minge la fileu pentru DNA

Atacat cu insistenta si cu interes de catre patronul Timisoarei, Marian Iancu, presedintele FRF, Mircea San­du, a rabufnit, oferind practic pe tava DNA oportunitatea de a interveni pentru prima oara, concret, intr-un fotbal romanesc macinat de coruptie. Nu este primul episod din fauna Ligii 1 cand, in urma unui conflict, una din parti dezvaluie cateva aspecte oarecum concrete legate de murdaria izvorata din 'spaga' care domina cam­pionatul intern. 'Din surse fede­rale am aflat si eu ca Iancu a incercat sa dea 1,5 milioane de euro la Liga si 500.000 la arbitri pentru titlu', a dez­va­luit Mircea Sandu, iritat la culme de atacurile venite dinspre Iancu.

Daca organele statului mai au nevoie de amanunte in plus, desi menirea lor este chiar aceea de a investiga, detaliile au fost oferite pe tava de catre (cine altul?!) patronul Stelei, Gigi Becali, omul care reuseste din cand in cand chiar performanta de a se da singur in vileag. 'Mircea Sandu spune ca Iancu a vrut sa dea 2 milioane de euro ca sa fie ajutat sa ia campionatul. 1,5 milioane la Liga si 500.000 de euro la arbitri, sume exacte, asta inseamna ca e bine informat. Dar Iancu nu putea sa dea nici 5 milioane de euro arbitrilor, nu avea cui sa ii dea. Acum o luna, la nunta lui Chiacu, Vasile Avram, baiat destept, mi-a zis mai multe, acum sa vad daca o sa recunoasca', a dez­va­lu­it Becali.

Atac la Dragomir?
Desi n-a pronuntat nume, omul care s-a implicat in scandalul Mir­cea Sandu – Marian Iancu, Gigi Becali, continua tentativele de a-l ingropa pe presedintele LPF, Du­mi­tru Dragomir. 'Mie mi-a zis Avram asa: «Nu dau nume, ca nu vreau sa ma cert cu nimeni, dar cineva de la Liga, cineva mare, m-a pus fata in fata cu un patron de echipa mare, cu sanse la titlu, si mi-a promis niste lucruri... ca daca e, sa il ajut». Nu stiu mai multe, sume nu mi-a zis, nume nu mi-a zis. Mi-a mai zis ca nu mai merge la el cu asa ceva'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern