x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu: "Vom lua sigur licenţa pentru Liga a 2-a".

Mititelu: "Vom lua sigur licenţa pentru Liga a 2-a".

08 Iun 2011   •   13:51
Mititelu: "Vom lua sigur licenţa pentru Liga a 2-a".

Universitatea Craiova a retrogradat si a ramas fara licenta de club profesionist, dar patronul Adrian Mititelu spune ca gruparea olteana nu are cum sa ajunga in Liga a 3-a. Mititelu mai anunta ca Prepelita, Florin Costea si Lung, care au depus memoriu pentru a deveni jucatori liberi, vor pleca de la Craiova, dar nu gratis.

"Prepelita, fratii Costea si Silviu Lung pleaca sigur de la Craiova, dar vor pleca pe bani. Au incercat sa isi depuna memorii, dar nu le-a iesit. Au fost influentati de Becali, dar acest personaj nu are nici o putere. Licenta pentru Liga a 2-a o vom lua sigur. Exista o mica problema cu stadionul, dar se va remedia", a declarat Mititelu pentru Radio.GSP.ro.

Mititelu a infirmat si informatiile aparute in presa locala potrivit carora s-ar fi impacat cu Victor Piturca. "Barboianu-Gaman nu reprezinta un caz. Nu au sanse acesti jucatori sa ramana la Dinamo, se intorc 100% la Craiova. Nu m-am intalnit si nici nu m-am impacat cu Piturca. E o inventie a ziaristilor din Craiova. Ce sa negociez cu un om care a distrus Craiova? Cred ca nici acum nu e constient de ceea ce facut din dorinta de a se razbuna. Daca avea o problema personala cu mine, trebuia sa o rezolve fara sa implice clubul", a mai spus Mititelu pentru Radio.GSP.ro.

×