x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Neagoe: "Am obţinut o victorie mare"

Neagoe: "Am obţinut o victorie mare"

19 Oct 2010   •   00:00
Neagoe: "Am obţinut o victorie mare"
Sursa foto: /Intact Images

Universitatea Craiova a obținut a treia victorie consecutivă în acest campionat, 3-0, în deplasare, cu FC Brașov, dar antrenorul Eugen Neagoe se gândește deja la partida din etapa viitoare, cu FC Vaslui.

"Băieţii merită felicitări după această victorie mare. Suntem pe un drum ascendent, seriozitatea şi pregătirea bună din ultima vreme s-au văzut în joc. Când baţi cu 3-0 în deplasare, nu ai foarte multe de spus, mai ales că a fost un joc reuşit la echipei noastre. După părerea mea, FC Brașov este o echipă bună, în ciuda acestui scor. Aici au câştigat foarte puţine echipe şi mă bucur că am fost noi cei ce am învins prima dată la Braşov. Rezultatul arată clar ceea ce a fost în teren, dar acum trebuie să ne gândim la meciul cu FC Vaslui, o echipă bună, care a înscris cinci goluri campioanei, însă depinde doar de noi ce va fi atunci în teren", a declarat Neagoe.

Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), pe FC Braşov, în ultimul meci al etapei a 11-a a Ligii I. Golurile echipei oltene au fost marcate de Oros (44-autogol), Dina (65) și D. Stoica (90+3).

×
Subiecte în articol: liga 1