x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Noroc, răzbunare şi Tudor

Noroc, răzbunare şi Tudor

de Mihai Igirosanu    |    06 Noi 2011   •   21:00
Noroc, răzbunare şi Tudor

Derby-ul de sambata seara, din Gruia, CFR Cluj – Dinamo 2-3, a avut un invingator nemeritat din punct de vedere fotbalistic, ajutat de faptul ca Alexandru Tudor acorda penalty-uri doar pentru ca este acoperit de re­gulament, dar si un invins care si-a primit pedeapsa pentru ca vrea sa-si transforme stadionul intr-un buncar.

Speriati de bombe, conducatorii unui club anonim din punct de vedere al imaginii si dragostei oamenilor au incercat prin orice metode sa nu-i lase pe fanii dinamovisti sa intre la meci, inventand tot felul de reguli stupide. Revenind la fotbal, in ciuda faptului ca i-a pierdut, accidentati, in timpul meciului, pe Weldon, Lionn sau Ronny, CFR Cluj a fost echipa mai buna, a condus cu 2-1, a ratat cateva mari ocazii, dar pe final a pierdut un meci pe care nici chiar dinamovistii nu stiu exact cum l-au castigat.

In minutul 83, cand gazdele controlau fara emotii partida, centralul Alexandru Tudor a acordat un penalty extrem de usor la un duel intre stoperul CFR-ului, Nuno Diogo, si atacantul lui Dinamo, Liviu Ganea. Marius Niculae a facut 2-2 si tot el a marcat golul decisiv, in cel de-al doilea minut de prelungire, profitand de faptul ca acelasi Nuno Diogo era nauc dupa faza penalty-ului. Trupa din Stefan cel Mare a invins, s-a distantat in fruntea clasamentului, dar jocul ei este unul extrem de subtire, motiv pentru care pozitia pare mai mult conjuncturala. "Sunt foarte bucuros ca am reusit sa rupem tra­di­tia si am invins aici. A fost un joc spec­taculos, vreau sa felicit echipa gaz­da pentru daruire. Am avut si sansa, dar face parte din joc. Vreau sa-i felicit pe baieti pentru modul in care au luptat.

Exista posibilitatea sa pierdem primul loc, asa ca am luptat. Am crezut in aceasta victorie si am sperat pana la final. Nu ma intrebati despre arbitraj. Problemele astea nu le discut", a declarat antrenorul "cai­nilor", Liviu Ciobotariu. In replica, tehnicianul CFR-ului, Jorge Costa, si-a exprimat iritarea: "Am facut o par­tida foarte buna, am jucat bine. Me­­ciului nu i-a lipsit nimic, cu ex­cep­tia unui rezultat just. A fost o dis­cu­­tie intre doua persoane, atunci, cu Ale­xandru Tudor, i-am spus ce nu mi-a placut. As spune ca diplomatia pe care am aratat-o vizavi de unele su­­biecte s-ar putea sa se schimbe. Sunt nemultumit de toata echipa, nu doar de fundasii centrali. Am avut 2-1, nu stiu ce sa spun despre acea fa­za cu mingea de pe linia portii, dar a fost un penalty ridicol pentru Dinamo".

×
Subiecte în articol: fotbal intern