x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Pentru toate buzunarele.

Pentru toate buzunarele.

de Dragos Stoica    |    22 Iun 2011   •   21:00
Pentru toate buzunarele.

Inaugurarea Stadionului 'National Arena' si meciul cu Argentina au intrat de ieri in linie dreapta. FRF a comunicat ieri preturile biletelor care urmeaza sa fie puse in vanzare incepand cu data de 10 iulie, online, pe site-urile biletefotbalonline.ro, myticket.ro si bilete.ro. Tichetele de acces au preturi cuprinse intre 50 (peluze, inel 2) si 700 de lei (zona ultracentrala), in timp ce o loja de lux pentru 12 persoane va costa 20.000 de lei.

Biletele vor avea culori diferite si vor fi de patru categorii, in functie si de amplasamentul pe inaltime al locului unde se gasesc, o persoana putand cumpara maximum trei tichete. Mircea Sandu a precizat ieri ca FRF va deschide o casa de bilete la Palatul Parlamentului, pentru ca parlamentarii sa nu-i mai asalteze cu cereri telefonice pe sa­la­riatii sai: 'Si daca am avea 300.000 de bilete, tot nu ar fi multumita toata lumea. Cine vrea se duce si cumpara'. De asemenea, Primaria, care este coorganizator al evenimentului de la 'National Arena' de pe 10 august, a anuntat ca va deschide o casa de bilete pentru pensionari. Pentru ca echipa nationala sa poata pregati cat mai bine meciul cu Argentina, FRF a stabilit ieri ca a treia etapa a Ligii 1, programata initial pe 6 august, sa se dispute o saptamana mai tarziu.

Fan club la nationala
FRF a infiintat ieri un fan club oficial al echipei nationale, de la care spera sa ajunga in curand la 30.000 de membri. Cei care vor face parte din fan club vor avea, incepand cu meciul contra Argentinei, o reducere de 20% la preturile biletelor de la meciurile primei reprezentative. De asemenea, la fiecare meci in deplasare al nationalei, sase membri trasi la sorti vor merge in acelasi avion cu tricolorii, beneficiind si de masa si cazare.

×
Subiecte în articol: fotbal intern