x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă a adus la Craiova un fundaş uruguayan de naţională. Vezi ce ştie să facă!

Piţurcă a adus la Craiova un fundaş uruguayan de naţională. Vezi ce ştie să facă!

09 Sep 2010   •   00:00
Piţurcă a adus la Craiova un fundaş uruguayan de naţională. Vezi ce ştie să facă!
Sursa foto: /www.bresciaonline.it

Internaţionalul uruguayan Walter Alberto Lopez Gasco, care a jucat ultima oară la Brescia în Serie B, va evolua la Universitatea Craiova timp de un an, sub formă de împrumut cu opţiune de prelungire pe trei sezoane.

"Am ales Craiova pentru că nu am ajuns la nici un acord cu Brescia de prelungire a contractului. Am fost contactat de Universitatea prin agentul meu, m-am interesat, am văzut ce istorie importantă are şi de aceea am decis să vin aici. Am semnat pe un an, cu drept de prelungire pe alte trei sezoane. Am cinci meciuri la naţională, sper ca aici să joc bine să fiu titular meci de meci şi de ce nu, să prind din nou echipa naţională. Am văzut că se joacă mereu cu 20-25.000 de suporteri la meciurile de acasă, sper să joc bine şi să nu-i dezamăgesc", a declarat Lopez.

Fundaşul uruguayan a afirmat că îşi doreşte să ajungă măcar la acelaşi nivel pe care l-a avut conaţionalul său Alvaro Pereira la CFR Cluj. "Cred că mai am nevoie de 10-15 zile să pot ajunge la o formă bună. Sunt fericit că sunt antrenat de unul dintre cei mai buni antrenori de la voi. Sper ca sub comanda domnului Piţurcă să-mi îmbunătăţesc jocul, să evoluez foarte bine şi să rămân cât mai mult aici. Îl cunoşteam pe domnul Piţurcă din vedere, în urmă cu trei ani am jucat 15 minute împotriva României, la turneul pe care la-ţi avut în America de Sud. Am încredere că voi ajunge cel puţin la acelaşi nivel la care a ajuns Alvaro Pereira la CFR şi totul va fi bine", a mai spus internaţionalul uruguayan.

Walter Alberto Lopez Gasco a debutat în fotbal la echipa Racing Club din oraşul natal Montevideo, în sezonul 2003-2004. Ulterior, el a mai evoluat la Xerez (Spania), West Ham United (Anglia) şi Brescia (Italia).


×
Subiecte în articol: liga 1