x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă, suspendat

Piţurcă, suspendat

de Dragos Stoica    |    18 Noi 2010   •   22:10
Piţurcă, suspendat
Sursa foto: Raed Krishan /Gazeta Sporturilor/Intact Images

138270-raed-krishan-gsp-intact-20101111140002097.jpgInvectivele pe care şi le-au aruncat reciproc Victor Piţurcă şi Marian Iancu în urmă cu o săptămână, la o emisiune televizată, n-au rămas fără urmări. Ieri, Comisia de Disciplină a LPF a hotărât ca antrenorul Universităţii Craiova să fie suspendat pentru patru etape de pe banca oltenilor, urmând să plătească şi o amendă de aproape 2.000 de euro, în timp ce Marian Iancu a fost suspendat pentru trei luni, fiind sancţionat şi cu 15.000 de lei.

Săptămâna trecută, cei doi şi-au adresat mai multe jigniri la televizor, fără ca moderatorul să intervină în vreun fel în escaladarea violenţei de limbaj. Piţurcă l-a făcut pe Iancu “ţigan”, “magraon” şi “garoi”, în timp ce preşedintele lui “Poli” Timişoara a spus că tehnicianul este homosexual. “Sancţiunea mea ar fi trebuit să fie mai mică decât a lui Piţurcă. Mi se pare injustă şi inechitabilă o asemenea decizie. Să le fie ruşine celor care au luat această hotărâre. Sunt pur şi simplu oripilat. Au dat dovadă de un tupeu ordinar. E o lipsă de respect pentru cei care investesc în fotbal, pur şi simplu o nesimţire”, a spus Iancu, iritat de faptul că suspendarea sa este mai mare decât a lui Victor Piţurcă.

Iancu a mai adăugat că ar fi acceptat decizia forului LPF fără rezerve dacă sancţiunea lui Piţurcă ar fi fost egală cu a sa. Totodată, Dinu Gheorghe s-a ales cu o suspendare pentru două luni şi o penalitate de 15.000 de lei, la fel ca şi patronul Stelei, Gigi Becali, ambii pentru declaraţiile din ultima perioadă. Mai mult, Dinu Gheorghe a fost ieri practic scos cu forţa de la şedinţa Adunării Generale a LPF, pe motiv că tocmai fusese suspendat şi nu putea reprezenta Rapidul.

×
Subiecte în articol: fotbal intern