x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid, amical cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu

Rapid, amical cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu

31 Aug 2010   •   00:00
Rapid, amical cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu
Sursa foto: /Intact Images

Rapid va întâlni într-un meci amical pe Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu. Jocul se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, pe stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu".

Este pentru a cincea oară când se întâlnesc cele două formaţii, însă numai o partidă a fost oficială. Este vorba despre  jocul din grupele Cupei UEFA, ediţia 2005/2006, când rapidiştii s-au impus cu 1-0 la Doneţk, pe vremea când antrenoriul rapidiştilor era Răzvan Lucescu.

Celelalte trei meciuri au fost de verificare şi s-au încheiat cu câte o victorie pentru fiecare echipă - 3-1 pentru Rapid, la Bucureşti, în toamna anului 2004, şi 2-1 pentru Şahtior, în februarie 2009, în Turcia -  iar o dată s-a consemnat egalitatea, 0-0, într-un joc din cadrul unui "triunghiular" organizat în Antalya.

Din ambele tabere vor lipsi jucătorii convocaţi la loturile naţionale. Conform site-ului oficial al clubului Rapid, Marius Şumudică nu se va putea baza pe Costin Lazăr, Herea, Roman (lotul A), Sburlea (tineret) şi Bozovici (Muntenegru),  în timp ce Cesinha, Mardare şi Ricardo sunt accidentaţi.

Şahtior va sosi în România în dimineaţa meciului şi va pleca imediat după încheierea acestuia.

×
Subiecte în articol: liga 1