x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rapid solicită suspendarea stadionului Stelei

Rapid solicită suspendarea stadionului Stelei

04 Mai 2011   •   18:08
Rapid solicită suspendarea stadionului Stelei
Sursa foto: /Intact Images

FC Rapid solicită Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) o suspendare de 1-4 etape a Stadionului Steaua deoarece gruparea din Bulevardul Ghencea refuză să acorde bilete suporterilor giuleşteni la meciul direct din această seară.

"Aşa cum au mai procedat şi în alte împrejurări, pentru că li s-a permis asta, oficialii Stelei îşi bat joc de regulamentele ce reglementează activitatea fotbalistică şi, în cazul de faţă, anunţă că refuză accesul suporterilor rapidişti la meciul din această seară. La fel de grav e faptul că îşi justifică decizia prin litere de regulament pe care nu le cunosc. Nu mai rămâne decât ca Liga Profesionistă de Fotbal să aplice măsurile de rigoare, acestea prevăzând, în atare împrejurări, o suspendare de 1-4 etape a stadionului respectiv", se menţionează într-un comunicat postat pe www.fcrapid.ro.

Conducerea grupării giuleştene susţine că FC Steaua ignoră o dispoziţie a Comitetului de Urgenţă a FRF prin care clubul organizator este obligat să aloce suporterilor echipei oaspete un număr de bilete reprezentând cel puţin 5 la sută din capacitatea stadionului.

×
Subiecte în articol: steaua rapid liga 1 fotbal intern