x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Război rece între şefii lui Dinamo

Război rece între şefii lui Dinamo

de Mihai Igirosanu    |    23 Iun 2011   •   21:00
Război rece între şefii lui Dinamo

Asa cum Jurnalul National a anuntat inca de miercuri, fostul jucator italian Federico Giunti a fost la un pas sa fie numit antrenor la Dinamo, insa negocierile se pare ca au fost blocate de tabara condusa de presedintele Consiliului de Administratie al 'cai­nilor', Nicolae Badea. Giunti ar fi urmat sa ajunga in 'Groapa' cu sprijinul grupului condus de presedintele executiv, Cristian Borcea, cel care este sprijinit de fratii Giovani si Victor Becali.

Mutarea pregatita de acestia din urma a fost anihilata abil de Nicolae Badea si nou aparutul in prim-planul peisajului din Stefan cel Mare, Dragos Savulescu. 'Discutia nu a durat mai mult de cinci minute si este exclus ca Giunti sa o antreneze pe Dinamo', a spus Badea. In interio­rul clubului, acesta a motivat ca Giunti are un CV foarte slab, pre­gatind echipa secunda a Padovei si in sezonul trecut terminand pe locul 16 in Serie C cu anonima Foligno. La randul sau, Dragos Savulescu a tinut si el sa-i tina isonul omului care se pare ca l-a promovat in prima linie la Dinamo. 'A fost o discutie telefonica, a fost o simpla intrebare. Nu s-a facut inca o propunere oficiala. Va dezmint oficial! Lucrurile se vor lamuri defi­nitiv in cel mai scurt timp', a spus Sa­vulescu.

Din tabara lui Cristian Borcea nu aparusera reactii, fapt care intareste zvonurile potrivit carora ruptura definitiva este foarte aproape. Pe langa luptele interne care par sa vlaguiasca societatea, dinamovistii incearca aproape cu disperare sa rezolve problema vanzarii lui Gabriel Torje pentru a plati macar o parte din datoria uriasa pe care clubul o are la fisc. Totusi, Dragos Savulescu vrea sa induca ideea ca Dinamo ar tine la pret: 'Nu este nimic concret. Pretentiile lui Dinamo sunt mai mari de 3,5 milioane de euro, exista un minim fixat'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern