x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Războiul declaraţiilor: “Câinii” şi bănăţenii se atacă reciproc

Războiul declaraţiilor: “Câinii” şi bănăţenii se atacă reciproc

de Marius Mihalcea    |    24 Noi 2010   •   18:29
Războiul declaraţiilor: “Câinii” şi bănăţenii se atacă reciproc
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

139132-raed-krishan-gsp-intact-20100507104703037.jpgCa orice derby din Liga 1, şocul dintre Dinamo şi FC Timişoara este şi el prefaţat de declaraţiile războinice venite dinspre cele două tabere. Primii au ieşit la atac bănăţenii, prin vocea lui Marian Iancu. “Cu Brăneşti a fost un meci ciudat”, a spus patronul grupării de pe Bega, sugerând un aranjament la partida câştigată de Dinamo la Buzău, scor 4-2, în faţa Victoriei Brăneşti.

Deşi aflat în SUA, unde efectuează un set de analize medicale, directorul executiv al “câinilor”, Cristi Borcea, a reacţionat imediat. “Marian Iancu îşi face foarte bine treaba. Pune deja presiune. E război cu Timişoara! De ce e război? Pentru că sunt la Timişoara câţiva jucători care nu şi-au mai dorit să evolueze la Dinamo. A doua la mână, e vorba de locul din clasament. Dacă batem, reintrăm în lupta pentru titlu”, a spus Borcea, prin telefon, în cadrul emisiunii “Fanatik Show”. Timişoara are în acest moment nu mai puţin de şase jucători care au îmbrăcat în trecut tricoul lui Dinamo: Alexa, Chiacu, Helder, Burcă, Tameş şi Zicu, ultimul plecând cu scandal din “Ştefan cel Mare”.

De partea cealaltă, Dinamo are şi ea în lot un fost timişorean, internaţionalul Gabriel Torje. “Pentru mine nu mai are nimic special acest meci cu Dinamo, am jucat deja de opt ori împotriva lor. Probabil că pentru jucătorii mai noi de la Timişoara, care au venit de la Dinamo, va fi mai special. Personal, mi-aş dori să câştigăm sâmbătă, iar golurile să fie marcate de Zicu şi Helder. Ianis n-a plecat în relaţii prea bune de la Dinamo, iar acum este foarte motivat să câştigăm acest meci”, a declarat căpitanul “alb-violeţilor”, Dan Alexa.

×
Subiecte în articol: fotbal intern