x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu a condus primul antrenament al Rapidului.

Răzvan Lucescu a condus primul antrenament al Rapidului.

14 Iun 2011   •   06:57
Răzvan Lucescu a condus primul antrenament al Rapidului.

La cateva ore dupa ce a fost prezentat oficial in calitate de noul antrenor al rapidului, Razvan Lucescu a condus, luni, primul antrenament al la baza Pro Rapid.

Ajutat de secunzii Marian Rada si Cristian Petre, Lucescu Jr a avut la dispozitie 17 jucatori - Herea, Pancu, Apostol, Roman, N. Grigore, Deac, Grigorie, Sburlea, Dobroiu, Coman, Draghia, Straton, Al. Ionita, Ciolacu, Daescu, Martin si Ad. Grigore - ultimii cinci jucatori fiind de la tineret.

De la sedinta de pregatire au lipsit Mircea Bornescu, Costin Lazar si Lucian Raduta, care au fost prezenti la reunire, dar au plecat inainte de debutul antrenamentului.

Nici unul dintre jucatorii straini din lotul Rapidului nu a fost prezent la reunire, urmand sa ajunga pe parcursul zilelor urmatoare, iar fotbalistii convocati la turneul nationalei din America de Sud vor reveni la echipa in 24 iunie.

Primul cantonament, din perioada 20-30 iunie, va avea loc in Austria, urmand ca al doilea turneu sa aiba loc in Estonia ( 5-9 iulie) si apoi intre 9-15 iulie, in Austria.

×
Subiecte în articol: rapid fotbal intern razvan lucescu