x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Reunirile „granzilor”

Reunirile „granzilor”

de Mihai Igirosanu    |    09 Ian 2012   •   21:00
Reunirile „granzilor”

Eternele rivale, Steaua si Dinamo, s-au reunit ieri, pauza de iarna ga­sin­du-le in situatii diametral opuse. Daca in curtea 'ros-albastrilor' pare sa fie liniste si lotul condus de Ilie Stan a fost intarit considerabil, lide­rul la zi al Ligii 1, Dinamo, se confrunta din nou cu un razboi intern. De data aceasta, conflictul ii are ca protagonisti pe presedintele-delegat al lui Dinamo, Dragos Savulescu, si pe cel executiv, Cristian Borcea, autoexi­lat la Miami.

Atacurile deocamdata fine pe care cei doi si le tot arunca de la distanta ascund, de fapt, o lupta pentru putere. Surprinzator, dupa ce a promis ca se va lupta cu nasul sau, Gigi Becali, pentru transferurile lui Wesley sau Marica, Borcea s-a razgandit duminica seara, anuntand ca va reveni curand in tara pentru a-si vinde actiunile si a se rupe de Dinamo. 'Nu as vrea sa cred ca se retrage domnul Borcea. Noi il asteptam sa revina langa noi si sa nu ne lase acum in momentele astea dificile. Noi speram sa nu fie o decizie definitiva si sa-l avem cat mai curand aproape de noi. A fost cel mai apropiat de noi, jucatorii, si de aia spun ca avem nevoie de domnul Borcea. A fost unul dintre putinii care ne-au mai luat apararea la televizor. Daca va pleca de la Dinamo va fi o pierdere enorma', a declarat stoperul Cosmin Moti.

In acest timp, stelistii sunt foarte aproape de a-l convinge pe Wesley sa accepte oferta lui Gigi Becali, ceea ce s-ar putea transforma in lovitura iernii pe piata transfe­rurilor.

Stelistii spera sa ramana Borcea!
Directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan, a comentat surprinzator si posibila retragere a lui Cristian Borcea de la Dinamo: 'Vorbim de o rivala si nu sunt prea multe de comentat, mai ales ca modul de a conduce la Dinamo nu este cel mai transparent pentru a avea asa de multe detalii. Cert este ca Dinamo cu Cristi Borcea reprezinta un adversar de temut si probabil ca ar fi o pierdere pentru Dinamo. Sper sa se ajunga la un numitor comun, pentru ca Steaua este o echipa mare atunci cand bate un Dinamo puternic. Dinamo a fost puternica cu Cristi Borcea, iar noi cred ca am devenit mari, pentru ca in ultimul timp i-am batut, asa ca ne-a mers bine'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern