x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Rivalitate doar pe tabelă

Rivalitate doar pe tabelă

de Mihai Igirosanu    |    06 Dec 2011   •   21:00
Rivalitate doar pe tabelă

Steaua si-a reparat imaginea prafuita din Liga 1 tocmai pe spinarea rivalilor de la Dinamo. Desi venea dupa efortul de la Gelsenkirchen, din Europa League, trupa lui Ilie Stan a controlat pe alocuri neasteptat de usor confruntarea din Stefan cel Mare. De partea cealalta, liderul la zi al cam­pionatului si-a aratat limitele, amintind de echipa care bifa, in vara, o noua rusine europeana, contra anoni­milor de la Vorskla Poltava. Una peste alta, Dinamo a ramas de la derby doar cu amintirea ironiilor deloc inedite si demne de gradinita ajutatoare la adresa rivalilor din Ghencea. Laudati in ultima perioada, dupa esecul cu 1-3 in fata Stelei 'cainii' au intrat pana si in gura pre­se­dintelui LPF, Dumitru Dragomir.

'Dinamo a pierdut cu Steaua totusi, ce Dumnezeu... Dupa parerea mea, dupa felul in care au pregatit acest meci, prin faptul ca s-a jucat pe Dinamo, prin ceea ce s-a intamplat pe teren, stiam ca dinamovistii vor capota. Strategia a fost foarte proasta, inclusiv tactica. Nu poti sa joci cu un singur mijlocas. Restul erau maini moarte. Greu de tot. Si Catalin Munteanu a fost mana moarta, iar fundasii laterali nu au ajutat atacul deloc. Dinamo nu joaca bine acasa de ani de zile. In momentul in care nu-i dai spatii, Dinamo nu poate sa joace', a spus liderul LPF. 'An­trenorul trebuie sa vada de ce au fost atatea greseli si cred ca staff-ul tehnic are capacitatea sa remedieze problemele. Nu mi-a placut atitudinea din teren si greselile din defensiva.

Adversarii au fost mai determinati si asta e o cauza a infrangerii. Evolutia intregii echipe a fost modesta', a declarat presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, Nicolae Badea.

Concluziile lui 'MM'
Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a analizat derby-ul de luni seara: 'Steaua si-a recapatat identitatea. A castigat fara drept de apel! Ma bucur foarte mult pentru Raul Rusescu, care in ultimile cinci meciuri, in care a inceput doar trei ca titular, a marcat cinci goluri. Am spus mereu ca Stelei ii lipseste un atacant cu cifre. Se pare ca il avea. Rusescu a fost cel care a dat semnalul acestui reviriment si ma bucur ca s-a intamplat intr-un meci cu Dinamo. A fost o diferenta la calitatea jucatorilor. Steaua a avut in fundasii centrali, in Tanase si in cei doi atacanti jucatorii care si-au depasit net adversarii'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern