x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Roş-albaştrii o ţin din minune-n minune: După Ajax, a venit rândul campioanei Europei să se încline: Steaua - Chelsea 1-0!!!

Roş-albaştrii o ţin din minune-n minune: După Ajax, a venit rândul campioanei Europei să se încline: Steaua - Chelsea 1-0!!!

07 Mar 2013   •   21:50
Roş-albaştrii o ţin din minune-n minune: După Ajax, a venit rândul campioanei Europei să se încline: Steaua - Chelsea 1-0!!!
Sursa foto: gsp.ro

Trupa lui Reghecampf a făcut un meci perfect, joi seară, contra deţinătoarei Ligii Campionilor, Chelsea, pe care a învins-o cu 1-0, graţie golului marcat de Rusescu, golghetarul care a transformat, în minutul 34, un penalty acordat pentru un fault al lui Bertrand asupra lui Adi Popa.

 
Chiar dacă nu a mai fost la fel de ofensivă ca în partida lui Ajax, Steaua a intrepretat şi de acestă dată la perfecţiune tactica impusă de Reghecampf, una calată, de această dată, pe dictonul "să nu luăm gol".
 
Punct ochit, punct lovit, defensiva Stelei fiind de-a dreptul imbatabilă contra unei echipe mari, chiar dacă, să recunoaştem, nu foarte inspirată joi seară, exemplele "vii" fiind Fernando Torres şi Bertrand.
 
Jumătate din minune s-a produs, pentru calificarea în sferturi fiind nevoie de încă cel puţin la fel de multă şansă, inspiraţie şi determinare săptămâna viitoare, la Londra, în returul de pe Stamford Bridge

×