x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern S-a spânzurat din dragoste pentru Ştiinţa!.

S-a spânzurat din dragoste pentru Ştiinţa!.

25 Mai 2011   •   14:27
S-a spânzurat din dragoste pentru Ştiinţa!.

Un barbat in varsta de 54 de ani din Caracal a fost gasit spanzurat, marti, in podul casei, de catre fiica sa, rudele sustinand ca acesta a "suferit" mult dupa ce echipa de fotbal Universitatea Craiova, al carei suporter era, a retrogradat in Liga secunda.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt a fost solicitat, marti seara, sa intervina pe strada Neagoe Basarab din municipiul Caracal, la o locuinta in podul careia fusese gasit spanzurat un barbat.

La fata locului, pompierii militari l-au gasit pe proprietarul casei, un barbat de 54 de ani, spanzurat de o grinda.

Cea care a gasit trupul neinsufletit al barbatului a fost fiica acestuia, care a spus ca tatal sau era suparat dupa ce echipa de fotbal Universitatea Craiova, al carei suporter era, a retrogradat in Liga secunda.

"Prima lui suparare a fost cand Craiova a retrogradat, dupa care au urmat si altele. A fost mare suparare cu Universitatea Craiova si nici nu mai avea tragere de inima sa se duca la meciuri. Universitatea Craiova i-a adus mereu zambete, plangea la fiecare meci. Toata tara il stie si nu rata niciun meci", a afirmat Cecilia Sarbu.

Ea a mai spus ca tatal sau a suferit cel mai mult dupa ce Universitatea Craiova a pierdut in etapa a XXXII-a meciul jucat in compania celor de la Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-0.

"Are un tricou inscriptionat pe spate cu numele sau - Manolo. E singura amintire care i-a ramas. Universitatea Craiova era singura lui iubire si spunea mereu «pana la moarte cu Craiova» si asa a fost. La meciul cu Dinamo Bucuresti a suferit foarte mult si a spus ca echipa a cazut si nu se mai poate face nimic pentru salvarea ei", a declarat Cecilia Sarbu.

Universitatea Craiova a retrogradat la finalul sezonului competitional 2010/2011, acumuland 30 de puncte dupa 34 etape.

×
Subiecte în articol: universitatea craiova fotbal intern