x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Să fie remiză în grupa remizelor

Să fie remiză în grupa remizelor

de Mihai Igirosanu    |    14 Dec 2010   •   21:47
Să fie remiză în grupa remizelor
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

142534-gsp-intact-an-1391.jpgÎn ultimul meci al unei grupe dominată de remize, Steaua are nevoie chiar de un rezultat de egalitate în această seară, de la ora 22:05, pe San Paolo, pentru a se califica în 16-imile Europa League. În ciuda declaraţiilor oficialilor napoletani, care îndeamnă la prietenie şi linişte, atmosfera în jurul meciului Napoli – Steaua este una tensionată. Pe site-ul oficial, ita­lienii au anunţat ieri după-amiază că vânduseră 35.000 de bilete, iar până la ora jocului se estimează că tribunele vor fi pline, adică Napoli va fi încurajată de circa 60.000 de suporteri vulcanici. Avertizată de violenţa fanilor italieni, dar şi din cauza evenimentelor petrecute în tur, la Bu­cu­reşti, UEFA a încadrat meciul din această seară în rândul celor cu grad maxim de risc.
Forul continental l-a numit delegat pentru securitate pe scoţianul Kenneth Scott, încercând să se asi­gure că vor fi luate toate măsurile pentru evitarea incidentelor. Aseară a avut loc o şedinţă la care vor partici­pa şi oficiali ai celor două echipe, precum şi reprezentanţi ai forţelor de ordine şi trimişi UEFA, cu scopul de a pune la punct ultimele detalii înaintea meciului de pe San Paolo. Fără căpitanul Cristian Tănase, accidentat, dar şi fără suspendaţii Pantelis Kapetanos şi Bănel Nicoliţă, steliştii au ajuns ieri, la prânz, în Napoli. Echipa-gazdă este favorita confruntării la casele de pariuri. La PublicBet, victoria italienilor este cotată la 1,40, egalul la 4,10, iar victo­ria Stelei are o cotă de 7,75. Din dele­gaţia oficială a lipsit patronul Gigi Becali, care nu va fi prezent nici în această seară în tribunele de pe San Paolo, dar alături de „roş-albaştri” au zburat Ioan Becali şi fostul ac­ţi­o­nar al lui Dinamo, Gigi Neţoiu.

GRUPA K     azi, ora 22:05
Napoli – Steaua    Pro TV
Arbitru: Pavel Kralovec (Cehia)
Liverpool – FC Utrecht    Sport.ro
Arbitru: Kristinn Jakobsson (Islanda)
Clasament
1. Liverpool    5    2    3    0    8-3    9p
2. Steaua    5    1    3    1    9-10    6p
3. Napoli    5    0    4    1    7-9    4p
4. Utrecht    5    0    4    1    5-7    4p

 

Arbitri români în EL
Două partide din ultima etapă a Eu­ropa League, Alkmaar – BATE şi Le­verkusen – Atletico Madrid au fost în­credinţate unor brigăzi româneşti. Me­­ciul din Olanda va fi condus de Al. Dea­conu, ajutat de arbitrii asistenţi Adrian Vidan şi Sebastian Gheor­­ghe şi de „suplimentarii” Ro­bert Dumitru şi Istvan Kovacs. Me­ciul din Germania va fi condus de Al. Tu­dor, ajutat de asistenţii Micloş Nagy şi Aurel Oniţă şi de „suplimentarii” Marius Avram şi Ovidiu Haţegan.

×
Subiecte în articol: fotbal intern