x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Sandu: "Comitetul Executiv era să se facă o mare greşeală!".

Sandu: "Comitetul Executiv era să se facă o mare greşeală!".

20 Iun 2011   •   14:14
Sandu: "Comitetul Executiv era să se facă o mare greşeală!".

Presedintele FRF, Mircea Sandu, spune ca membrii Comitetului Executiv puteau comite o mare eroare prin suspendarea procesului de licentiere votata in aceasta dupa-amiaza, deoarece forul respectiv nu are dreptul legal de a decide vreo speta referitoare la licentiere.

"Greseala de decizie a fost indreptata, am intervenit dupa ce am fost informat. Mi-am facut datoria fata de CEx si am anuntat ca nu avem atributii in procesul de licentiere. N-o sa ma dau niciodata pe mana vreunui membru si nu sa pun pe cineva sa voteze intr-o directie sau alta. Mitica, saracul, vrea sa ajute, dar trebuie sa ajuti cu legea-n mana. E bine ca am indreptat o greseala care era sa fie comisa. Echipele se pot adresa TAS-ului fara nici un fel de problema, asta este prevazut in statutul FIFA", a spus Mircea Sandu la GSP TV.

Sandu recunoaste insa ca sunt sanse mici pentru ca FC Timisoara sau Gloria Bistrita sa mai joace in Liga 1 chiar daca TAS le va da un raspuns favorabil: "Vineri, am transmis cluburilor ca si eu vreau sa intru in posesia adevarului si ca au aceasta posibilitate sa se adreseze TAS-ului. Daca raspunsul e in favoarea cluburilor intr-o luna, ma gandesc ce putem face pentru a-si recapata drepturile competitionale. Pe de alta parte e bine si peste doua luni, trei luni, sa vina decizia, pentru a afla adevarul".

×