x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua, aproape de Liga 2!

Steaua, aproape de Liga 2!

de Mihai Igirosanu    |    18 Iul 2011   •   21:00
Steaua, aproape de Liga 2!

Pe langa multe alte decizii stupide, conflictul in care a intrat cu presedintele LPF si fostul sau frate de cruce sau amic de table, Dumitru Dragomir, ar putea insemna eroarea fatala pentru Gigi Becali. Numai ca latifundia­rul din Pipera nu ar fi singura si cea mai importanta victima. Din dorinta de a se razbuna crunt pe omul care vrea sa-i strice 'ploile' in afacerea drepturilor de televizare ale meciu­ri­lor din Liga 1, Dragomir a pornit ieri un veritabil tavalug, care ar putea strivi Steaua. Mai exact, boss-ul LPF a convocat, ieri-dimineata, o Adu­nare Generala ad-hoc, fara sa anunte ordinea de zi, in cadrul careia a adus in discutie retrogradarea Stelei.

Dra­gomir a redeschis, pe cale sportiva, 'Cazul Valiza' si spera, ajutat de aliatii sai din randul presedintilor de cluburi sa trimita echipa marelui sau dusman in liga secunda. 'S-a discutat cazul Stelei care nu a platit niste penalitati, plus ca s-a pus pe rol procesul pe linie sportiva vizavi de cazul Valiza. Dupa cum stiti, nici Federatia, nici Liga nu a judecat in totalitate cazul asteptand deciziile justitiei. Intre timp, un oficial al clubului Steaua a declarat ca dansul a trimis valiza la Cluj, pentru premiere. In regulamentele si in statutele noastre premierea a fost, este si va fi mereu interzisa. Intra sub incidenta FIFA. Declaratia acelui membru a fost de curand. Se redeschide cazul pentru ca s-a incalcat regulamentul pe linie sportiva. Nu stiu ce risca Steaua, comisiile sunt cele care stabilesc, eu habar n-am', a declarat Dragomir.

'Nu ma voi impaca cat traiesc cu acest om. Cand cineva vrea sa-ti ia viata si te ameninta in toate felurile nu mai exista cale de impacare. N-am sa ma razbun niciodata pe el. Niciodata in viata nu m-am razbunat pe nimeni, iar faptul ca se vor deschide aceste cazuri la comisii nu le consi­der o razbunare. Eu nu ma pot opune comisiilor juridice care vin cu pro­punerile. Aceste comisii sunt aprobate atat de FRF, cat si de LPF', a mai spus seful LPF. Daca faptele ajung din nou pe masa de lucru a oficialilor UEFA si FIFA, Steaua nu ar mai avea scapare, forurile care conduc fotbalul european si mondial urmand a solicita in mod expres re­trogradarea ros-albastrilor.

In 2008 era cu Steaua
In iulie 2008, perioada cand era foarte apropiat de Gigi Becali, Dumitru Dragomir avea o alta optica in legatura cu Cazul Valiza. 'Au minte cei de la CAF. S-a re­pa­rat o mare greseala. Am mai spus-o. Asta nu e mita. Mita e cand dai cuiva sa piarda. Asta e premiere. Anul trecut noi am schimbat regulamentul si am spus sa fie penalizati si cei care dau bani pentru premiere', spunea, atunci, presedintele LPF.

×
Subiecte în articol: fotbal intern