x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua II se mută la Urziceni

Steaua II se mută la Urziceni

01 Sep 2010   •   00:00

Gruparea din Ghencea a desfiinţat în această dimineaţă echipa secundă, ai cărei jucători vor fi legitimaţi la Unirea Urziceni. La clubul ialomiţean vor pleca inclusiv Andrei Ionescu şi Mihai Onicaş, în schimb, Zapata şi Baciu se vor întoarce la prima echipă, sub comanda lui Ilie Dumtrescu.

"Da, este adevărat am renunţat la locul pe care-l aveam în liga secundă, am desfinţat echipa. Toţi jucătorii vor merge la Unirea Urziceni din această seară unde vor face şi primul antrenament cu noua lor echipă. Rămân la Steaua Robinson Zapata şi Eugen Baciu, care vor lucra cu Ilie Dumitrescu, iar la Urziceni vor mai pleca Andrei Ionescu şi Mihai Onicaş", a spus finanţatorul Stelei, Gigi Becali pentru gsp.ro.

"Există o listă cu jucătorii de la Steaua II care vor veni la Unirea Urziceni. E vorba de tot lotul, însă în Liga I nu pot face faţă toţi jucătorii de la Steaua II. Vor fi aleşi cei care pot face faţă cerinţelor din Liga I. Mai sunt în lot Epaminonda Nicu, Marinescu, a cărui situaţie nu e încă rezolvată, Brandan, care nu mai poate semna un contract cu o echipă din străinătate şi se mai poate transfera doar în România. Nici situaţia lui Rusescu nu este încă clară", a declarat şi antrenorul interimar al Unirii Urziceni, Gabriel Caramarin.

Primul meci al Unirii Urziceni în noua formula va avea loc la 11 septembrie, în etapa a 7-a, chiar cu Steaua.

×
Subiecte în articol: liga 1