x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua s-a reunit în pribegie.

Steaua s-a reunit în pribegie.

de Mihai Igirosanu    |    16 Iun 2011   •   21:00
Steaua s-a reunit în pribegie.

Obligata de Ministerul Apararii Na­tio­nale sa plateasca o chirie anuala de 300.000 de euro, de trei ori mai mare decat a tuturor celorlalte 17 echipe din Liga 1, Steaua pare sa-si fi luat adio de la stadionul din Ghencea. Ros-albastrii s-au reunit ieri seara, la Centrul National de la Mogosoaia, acolo unde este cartierul general obisnuit al echipei nationale.

'Primele doua meciuri le vom juca la Buzau pentru ca National Arena nu va gata pana atunci. Trebuie votata in Consiliu de Administratie al Primariei licitatia prin care va fi desemnata firma pentru ingrijirea stadionului. Pana atunci, Primaria va imputernici alte servicii pentru a negocia contracte pe termen scurt. Mai e doar o posibilitate sa jucam in Ghencea. Daca presedintele Traian Basescu se implica in asta, sa vorbeasca cu consilierii de la sport sa le spuna celor de la armata sa termine cu circul, pentru ca Steaua nu e bataia lor de joc', a declarat finantatorul Stelei, Gigi Becali.

La randul sau, managerul Mihai Stoica a spus: 'Din nefericire, daca cei care pot lua decizii aleg sa ne indeparteze, asta e solutia. Trebuie intrebati cei de la Ministerul Apararii Nationale daca mai e vreo solutie sa jucam in Ghencea, nu noi trebuie sa fim intrebati asta'.
Altfel, dupa ce au efectuat di­mi­neata vizita medicala, jucatorii, inclusiv numele noi, Mihai Costea, Junior Moraes, Leandro Tatu sau Do­rinel Popa, s-au reunit la Mo­go­soaia, acolo unde noul antrenor, israe­lia­nul Ronny Levy a condus primul sau antrenament.

Mai vin jucatori
Managerul general, Mihai Stoica a anuntat ca Steaua urmeaza sa mai efectueze unul sau doua transferuri. 'Sunt foarte multumit pana in momentul de fata de campania de achizitii. Sper sa mai aducem un jucator, poate chiar doi'. Despre po­sibilele plecari ale lui Tatarusanu sau Nicolita, oficialul ros-albastrilor a spus: 'Tatarusanu are o oferta, dar nu discut asta acum. Eu vorbesc numai cand se concretizeaza un transfer. Banel ramane de vazut daca va pleca de la Steaua, deocamdata nu a venit nicio oferta. Este fals ca eu nu l-as vrea la Steaua'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern