x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua schimbă atacanţii

Steaua schimbă atacanţii

de Dragos Stoica    |    07 Iul 2011   •   21:00
Steaua schimbă atacanţii

Marius Bilasco va evolua din sezonul viitor in China, pentru Tianjin Teda, dupa ce Steaua a decis sa se desparta de atacant la mai putin de un an de la transferul acestuia de la defuncta Unirea Urziceni. Mutare destul de surprinzatoare, mai ales ca trupa lui Roni Levi sufera mult tocmai in avanposturi, marcand destul de putin in stagiul pe care il efectueaza in Austria, plus ca tehnicianul le-a cerut mereu conducatorilor aducerea a cel putin inca un varf de careu, in conditiile in care Mihai Costea si Raul Rusescu sunt vazuti mai degraba ca niste mijlocasi.

Venit in septembrie la Steaua, Bilasco nu s-a acomodat niciodata pe deplin. Cu toate ca in sezonul
trecut a fost cel de-al doilea marcator al echipei, acesta n-a reusit decat cinci goluri in 23 de partide, fapt care i-a atras adeseori criticile patronului.
Inlocuitorul ideal este vazut in persoana brazilianului Junior Mo­raes, care a fost legitimat intre timp de TSKA Sofia pe filiera clanului Becali si de unde ar putea ajunge in curtea 'militarilor' in virtutea excelentelor relatii existente intre cluburi. De altfel, Gigi Becali a afirmat inca dinainte ca Moraes sa semneze cu bulgarii ca va recurge la acest subterfugiu pentru ca fotbalistul sa poata scapa de problemele contractuale pe care le are cu Gloria Bistrita si din cauza carora nu putea pleca decat in strainatate, conform unei clauze.

Debut la Sibiu
Stabilirea tintarului pentru vi­i­toa­rea editie de campionat, care a avut loc ieri la sediul LPF, le-a adus in fata 'ros-albastrilor' o nou-pro­­movata chiar din prima etapa. Stelistii se vor deplasa la Sibiu pentru a intalni Vointa, pentru ca in cea de-a doua etapa, cand in mod normal vor evolua in premie-ra pe 'National Arena', sa intal­neas­ca o alta echipa venita din esa­lonul secund, CS Mioveni.
Me­ciul Steaua – Rapid va avea loc pe 22 octombrie, in cadrul celei de-a 11-a etape, in timp ce derby-ul cu Dinamo este programat pe 3 decembrie, in etapa 16.

×
Subiecte în articol: fotbal intern