x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Stoichiţă, demis de la Astra

Stoichiţă, demis de la Astra

31 Aug 2010   •   00:00

A şasea partidă fără victorie din campionat i-a fost fatală antrenorului Mihai Stoichiţă, care a fost demis de la Astra în această după-amiază, în urma unei şedinţe a conducătorilor clubului ploieştean. Tehnicianului i s-au reproşat rezultatele slabe din startul sezon, considerându-se că o schimbare la echipă ar fi benefică. Stoichiţă nu a fost prezent la şedinţă, deoarece a participat la o reuniune a antrenorilor din primele două divizii care a avut loc la sediul FRF, aşa că cel mai probabil rezilierea contractului se va produce miercuri.

"Nu se pune problema de o demitere a lui Mihai Stoichiţă. Şi el a ridicat problema, am înţeles, de echipă, că este nemulţumit. Noi atât am putut să facem. Încă nu se poate vorbi de o reziliere, cel mai probabil mâine el se va întâlni cu oamenii mei şi se va ajunge la această reziliere a contractului de comun acord", a spus patronul Astrei, Ioan Niculae, pentru agenţia Mediafax.

Mihai Stoichiţă a preluat conducerea tehnică a echipei ploieştene în aceasă vară. După şase etape, Astra nu a obţinut nici o victorie în Liga I, ocupând locul 15, primul retrogradabil, cu patru puncte.

×
Subiecte în articol: liga 1