x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tătăruşanu: Gazonul este un dezastru total, sper să nu joc cu Steaua pe Arena Naţională

Tătăruşanu: Gazonul este un dezastru total, sper să nu joc cu Steaua pe Arena Naţională

07 Sep 2011   •   05:37

Portarul reprezentativei Romaniei, Ciprian Tatarusanu, a declarat, aseara, la finalul partidei cu Franta, ca gazonul de pe Arena Nationala este un "dezastru total".

"Terenul nu m-a surprins. Am facut un antrenament aici si stiam ca e un dezastru total. Sper sa nu joc cu Steaua aici daca gazonul se prezinta in asemenea conditii", a spus Tatarusanu.

Ciprian Tatarusanu sustine ca era normal ca publicul, care i-a huiduit pe jucatori, sa-si piarda rabdarea in ultimele minute ale partidei. "Din pacate in seara asta s-a pierdut o calificare. Publicul insa a fost frumos, a creat o atmosfera, speram ca si la meciurile urmatoare sa vina la fel de multa lume. Nu stiu daca trebuie sa plangem, dar am pierdut o calificare si suntem dezamagiti. E normal ca publicul sa isi piarda rabdarea pe final, se astepta sa atacam, dar nu s-a putut, din pacate gazonul a fost un dezastru", a mai spus Tatarusanu.

Dupa doar o jumatate de ora de la inceperea jocului Romania - Franta, peluza de pe Arena Nationale a cedat, numeroase bucati de gazon desprinzandu-se pe toata suprafata de joc. La pauza, organizatorii au refacut gazonul, insa pe parcursul reprizei a doua situatia s-a repetat.

Primaria Capitalei anuntase, luni, ca gazonul de pe Arena Nationala s-a deteriorat din cauza conditiilor meteo nefavorabile - temperaturi ridicate si lipsa precipitatiilor - urmand ca portiunile afectate sa fie inlocuite.

Gazonul de pe Arena Nationala a fost achizitionat din Italia si a fost montat de o firma specializata in executia terenurilor de fotbal, tot din Italia.

×
Subiecte în articol: italia franta calificare arena tatarusanu