x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Timişoara, fără speranţe

Timişoara, fără speranţe

de Mihai Igirosanu    |    06 Iul 2011   •   21:00
Timişoara, fără speranţe

Sansele Politehnicii Timisoara de a primi dinspre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne un raspuns care sa o mentina in Liga 1 s-au redus, de ieri, aproape spre zero. In Grecia, Iraklis Salonic, echipa cu care se afla sub contract romanii Bogdan Mara si Victoras Iacob, a fost retrogradata tot pentru probleme legate de licenta. La fel ca si banatenii, Iraklis s-a adre­sat TAS-ului, unde a depus doua do­sare, unul pentru neprimirea licentei si celalalt pentru retrogradarea in liga secunda. Marti seara, forul din Elvetia a oferit primele raspunsuri, pe care, mai mult ca sigur, le va oferi si in cazul Politehnicii Timisoara.

In pri­mul caz, cel al nelicentierii, TAS si-a declinat competenta si a refuzat sa ju­dece speta. In ceea ce priveste retro­gradarea, TAS le-a acordat un termen de zece zile celor de la Iraklis si celor de la Liga pentru a aduce do­cumente suplimentare. Dupa aceasta hotarare, Iraklis Salonic a cerut, ca si timisorenii, ca decizia privind re­trogradarea sa fie suspendata, numai ca Liga din Grecia a refuzat. 'Clari­ficam ca TAS nu ne-a cerut sa nu validam aceasta decizie, ci doar a oferit un termen suplimentar pentru depunerea actelor', se arata intr-un comunicat al Ligii din Grecia. In acest timp, chiar si patronul Ti­misoarei, Marian Iancu, pare resemnat: 'E foarte tarziu sa mai schimbam ceva. Trebuie sa fiu obiectiv si sa admit ca, desi avem dreptatea de partea noastra, este foarte putin pro­babil sa intoarcem verdictul dat pe plan intern la TAS'.

Dragomir, in 2014?
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ieri ca se gandeste sa se retraga de la conducerea LPF, dar nu mai devreme de anul 2014, cand se incheie actualul mandat. 'Ma gandesc la retragere. Da, Dragomir se gandeste la retragere. Uite asa, ce, n-am voie sa ma gandesc? Dar ma gandesc la o retragere din 2014, nu acum. Mai am doi ani pana se termina mandatul, mai devreme nu. Nu ma tem de Adunarea Generala. Pana in 2014 e greu sa ma demita. N-am legaturi eu cu nici un presedinte, dar eu fac lucrurile in asa fel incat sa fie bine pentru toti'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern