x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Torje pleacă la Udinese

Torje pleacă la Udinese

de Dragos Stoica    |    22 Aug 2011   •   21:00
Torje pleacă la Udinese

De saptamana viitoare, Gabi Torje va evolua in Serie A! Dupa ce va imbraca ultima data tricoul lui Di­na­mo joi, la returul cu Vorskla Poltava, fotbalistul va deveni ju­ca­to­rul lui Udinese pentru urmatorii cinci ani, urmand ca italienii sa plateasca in schimbul sau nu mai putin de 6 mili­oane de euro. Tranzactia a fost defini­tivata duminica, dupa victoria pe care 'cainii' au ob­ti­nut-o in Regie, doi re­pre­zentanti ai gruparii italiene asis­tand la meci im­preuna cu impresarul Victor Becali si presedintele executiv Cristi Borcea:

Desi surse din club dau ca sigur faptul ca fotbalistul a si semnat cu Udinese, Borcea zice ca transferul nu este perfectat in tota­li­tate. 'Nu am ramas fara Torje, deocamdata nu a plecat nicaieri. Indiferent de oferta, discutam dupa meciurile de joi si de duminica. Nu cred ca s-au mai vandut jucatori in Europa de Est pe aceasta suma. Daca ar fi ceva concret ar pleca de acum.' In acest moment este sigur doar faptul ca fotbalistul se va afla pe teren cu Vorskla. Daca oficialii lui Udinese au fost de acord ca Torje sa joace pentru Dinamo in returul din play-off-ul EL, acestia nu prea par incantati si de ideea ca internatio­na­lul sa evolueze si duminica, contra Otelului.

Debut timpuriu
In prezent in varsta de 21 de ani, Gabi Torje a debutat in Liga 1 pe data de 28 aprilie 2006, pe cand avea numai 16 ani si jumatate. A evoluat la 'Poli' Timisoara pana in ianuarie 2008, cand a trecut la Dinamo, in schimbul a doua mili­oa­ne de euro. Pana acum, Torje a strans 144 de meciuri in Liga 1, marcand 18 goluri. Debutul la echipa nationala a venit in septembrie anul trecut, la egalul (1-1) cu Albania de la Bucuresti.

×
Subiecte în articol: fotbal intern