x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Toţi vor să joace pe Naţional Arena

Toţi vor să joace pe Naţional Arena

de Mihai Igirosanu    |    09 Noi 2011   •   21:00
Toţi vor să joace pe Naţional Arena

Toata lumea vrea sa joace pe National Arena. Conditiile excelente si oportunitatea unei retete avantajoase reprezinta o miza importanta pentru cluburile bucurestene, dar si pentru Federatia Romana de Fotbal.

Desi firma care se ocupa cu intretinerea gazonului a avertizat, prin intermediul site-ului oficial al FRF, ca suprafata de joc nu va mai face fata abundentei de meciuri, nimeni nu vrea sa renunte. Steaua insista sa evolueze pe National Arena atat in Europa League, cat si cu FC Brasov sau Vointa Sibiu, Dinamo vrea si ea sa dispute eternul derby tot pe noul stadion, Rapid mai are doua partide in Europa League, Otelul mai trebuie sa joace o partida in grupele Ligii Campionilor, iar nationala va incepe si ea anul viitor cu un meci amical pe National Arena.

'Mircea Sandu sugera ca ar fi bine sa nu se mai joace. Eu am facut cu Sorin Oprescu si cu consilierii principali, in birou la primar, programul de jocuri al Stelei si cel european si cel din campionat. fii gata, punct. Nu are rost sa mai comentam. El daca sugereaza, sugereaza, dar Mircea Sandu trebuie sa stie ca acest gazon se va schimba si e mai bine sa-l exploatam cat mai mult si sa castige primaria cat mai multi bani, daca tot l-a platit. Steaua va juca acolo pana la sfarsitul campionatului', a declarat ieri pa­tro­nul Stelei, Gigi Becali, de­ranjat de reactiile presedintelui FRF, Mircea Sandu, care avertiza ca gazonul trebuie schimbat si ca abundenta de intalniri pe National Arena nu poate continua.

×
Subiecte în articol: fotbal intern