x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern S-a tras la sorți programul meciurilor din play-off și play-out din Liga 2

S-a tras la sorți programul meciurilor din play-off și play-out din Liga 2

de Redacția Jurnalul    |    13 Mar 2023   •   19:30
S-a tras la sorți programul meciurilor din play-off și play-out din Liga 2

Tragerea la sorți a programului play-off-ului și play-out-ului din Liga 2 a avut loc luni la sefiul Federației Române de Fotbal.

În prima etapă, în play-oo se vor disputa următoarele meciuri: Oțelul Galați – Politehnica Iași, CSA Steaua – Unirea Dej și Dinamo – Gloria Buzău.

La finalul play-off-ului, două echipe vor promova direct în Liga 1, în timp ce alte două vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

În prima etapă a Grupei A a play-out-ului sunt programate partidele: Minaur Baia Mare – Politehnica Timișoara, AFK Csikszereda – CSM Slatina și Unirea Slobozia – CSC 1599 Șelimbăr. Metaloglobus București stă.

În Grupa B se vor juca în prima etapă partidele FC Brașov – Viitorul Pandurii, Unirea Constanța – CSC Dumbrăvița și Ripensia Timișoara – Concordia Chiajna. Progresul Spartac stă.

Conform FRF, în cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 și 7, iar cele două formații de pe locul 5 în cele două grupe vor juca un baraj în dublă manşă pentru menținerea în Liga 2.

(sursa: Mediafax)

×