x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern TVR continuă negocierile cu LPF pentru pachetul 9

TVR continuă negocierile cu LPF pentru pachetul 9

14 Apr 2011   •   14:01
TVR continuă negocierile cu LPF pentru pachetul 9
Sursa foto: /Intact Images
161170-intact-imagesgazeta-sporturilorraed-krishan-20100209161915004.jpg

Consiliul de Administraţie al TVR, reunit azi, a hotărât ca televiziunea publică să continue negocierile cu Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) pentru achiziţionarea pachetului 9 al drepturilor TV, în condiţiile, printre altele, ale respectării fixării unui plafon maximal.

Totodată, TVR anunţă că negocierile cu LPF vor fi continuate dacă vor fi acordate condiţii speciale de plată în primul an, dar şi condiţii speciale de difuzare.

Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al TVR, a fost mandatat să continue negocierile şi să semneze contractul cu LPF, exclusiv pentru pachetul 9, în termenii descrişi mai sus.

CA al TVR a luat această hotărâre în virtutea faptului că evenimentele sportive importante, naţionale şi internaţionale sunt strategice pentru activitatea TVR, ca serviciu public de televiziune, care are misiunea să servească nevoilor de informare, educare şi divertisment ale unui spectru larg de public, potrivit aceluiaşi comunicat.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că pachetul 9 al drepturilor TV va fi vândut TVR pentru 3,5 milioane de euro pe sezon fără TVA, precizând că restul de cinci pachete costă 70 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: liga 1 tvr lpf fotbal intern drepturi tv