x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vezi ce sanctiuni dictat LPF dupa derby-ul Rapid - Steaua

Vezi ce sanctiuni dictat LPF dupa derby-ul Rapid - Steaua

16 Apr 2013   •   22:22
Vezi ce sanctiuni dictat LPF dupa derby-ul Rapid - Steaua

Clubul Rapid si managerul general al Stelei, Mihai Stoica, au fost suspendati drastic de Comisia de Disciplina a LPF, ca urmare a incidentelor de la derbiul de duminica seara.

 
Formatia din Giulesti s-a ales cu o suspendare a terenului propriu pentru sase etape, dar si cu o amenda consistenta, in valoare de 70.000 de lei, dupa ce Jandarmeria a aplicat o penalitate financiara apraope la fel de mare, respectiv 60.000 de lei. Team-managerul rapidistilor, Danut Perja a fost suspendat pentru o luna, in timp ce antrenorul Marian Rada a fost amendat cu 320 de lei.
 
Steaua nu a scapat nici ea de pedepse, Meme Stoica fiind suspendat pentru cinci luni si primind si o amenda in valoare de 10 mii de lei, iar team-managerul Marius Ianuli a fost amendat cu 320 de lei.
 
Derbiul dintre Rapid si Steaua, disputat duminica, a fost marcat de mai multe incidente serioase. Cu aproape 10 minute inainte de finalul partidei, spectatorii din peluza aflata in spatele portii Stelei i-au atacat pe "ros-albastri"stelisti, aruncand cu monede si brichete, una dintre acestea lovindu-l in plina figura pe Vlad Chirichesscaune si chiar cu bucati de tencuiala pe suprafata de joc. 
 
De asemenea, Meme Stoica si Danut Perja au avut o altercatie in zona bancilor de rezerve iar Laurentiu Reghecampf a fost stropit cu suc de fanii de la tribuna oficiala.

×
Subiecte în articol: sanctiuni lpf rapid-steaua