x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vrie totală la CFR Cluj

Vrie totală la CFR Cluj

de Dragos Stoica    |    23 Aug 2011   •   21:00
Vrie totală la CFR Cluj

Vremurile din 2008 si 2010, pe cand cucerea de doua ori titlul de campioana a Romaniei, par sa fi apus pentru CFR Cluj. In numai patru etape scurse din actualul sezon, ardelenii au pierdut deja de doua ori, iar rateurile au aparut in conditiile in care adversarii victoriosi s-au numit Gaz Metan, chiar pe propriul teren, si Pandurii, la Targu Jiu.

Explicatiile pot fi gasite atat in faptul ca strategia clubului s-a schimbat, trecandu-se la van­zari de jucatori, precum Lacina Tra­ore la Kuban Krasnodar, si re­nun­tarea la cei cu salarii mari, vezi Tony, dar si in permanenta morisca a antrenorilor de pe banca. Cu un CV destul de consistent, dar care pare sa-i fie inutil la CFR, portughezul Jorge Costa este ultimul sosit, acesta mirandu-se de jocul slab al echipei sale in meciul de luni seara: 'Pentru mine acest rezultat este o surpriza. La inceput am avut mai multe ocazii de a marca, am jucat bine, dar dupa primul gol al gazdelor am pierdut ceva la concentrare. Sunt convins ca o sa jucam mult mai bine decat am facut-o cu Pandurii. Prima repriza am avut momente bune, dar in cea de-a doua parte nu mi-a placut cum am aratat. Trebuie sa muncim si mai mult si sunt convins ca astfel ne vom reveni', a spus Costa dupa partida.

Muresan, umilit
Daca antrenorul CFR-ului a insistat pe faptul ca este convins ca revirimentul echipei va veni in curand, presedintele Iuliu Mu­re­san s-a aratat extrem de drastic: 'Ma simt umilit de jocul echipei din meciul cu Pandurii. Am evoluat extrem de slab. Toti sunt de vi­na, de la antrenori la jucatori. O sa facem o analiza cu Jorge Costa si vom vedea ce decizie o sa luam'. Tehnicianul lusitan este in mare pericol, mai ales ca cei de la Cluj sunt recunoscuti pentru usurinta cu care demit antrenorii.

×
Subiecte în articol: fotbal intern